Taller d’Eulalia Valldosera, LA NATURA CURA: CAPTAR I PARLAR AMB EL MES ENLLÀ

LA NATURA CURA :

CAPTAR I PARLAR AMB EL MES ENLLÀ

L’art de canalizar i dibuixar les energies

Amb Eulalia Valldosera

Dijous 5 de setembre a la tarda al diumenge 8 de setembre 2024

 

Les entitats naturals son grans catalitzadores dels processos anímics i participen del nostre procés evolutiu. Obrir-nos al diàleg amb les seves presències no visibles comporta una profonda transformació. Per tal de reconèixer les seves qualitats creatives i de guarició cal travessar el paisatje de les il.lusions, de les projeccions i de les pors. Estan disposades a rebren’s sempre i quan les reconeguem i les fem operatives. Caldrà que netejem els canals de percepció, que desfem miratges i neutralitzem els propis sabotatjes per augmentar la vibració i despertar la intuició que ens conduirà a canalitzar i expressar el nostre millor potencial. ¿Què hi vingut a fer aquí?
Copsar els camps d’energia, saber com s’organitzen i activen dins del teu entramat o bombolla energètica que t’has fabricat, aprendre a netejar_la i a movilitzar camps d’eergia cada cop més grans és incidir a les realitats que les energies materialitzen, cambiar-les, millorar-les i fer impacte en el entramat col.lectiu. Aban, però, has de reconèixer la teva petjada, la teva memòria anímica, les capacitats latens que esperen desplegar-se i oferir-se.
Un entrenament intensiu per crear els circuits cognitius que et permetràn obrir nivells subtils de consciència i que podràs emprar en el teu dia a dia i que permetran que obris el teu canal i co-crear amb les energies vives del planeta. L’acció performàtic, la fotografia, el dibuix, el cant i l’escriptura seran els mitjans que ens obriràn el diàleg amb la nostra Natura.
*Dirigit a creatius de qualsevol disciplina, a sanadors, a aquelles persones que volen aprofundir en tècniques d’autoconeixement i desbloquejar la seva capacitat de canalitzar i la seva creativitat, i tots els agents que se senten partícips del canvi que estem vivint col·lectivament.
*Si no teniu experiència us recomano que us inscriviu a un taller d’INICIACIÓ, una única sessió on-line per conèixer el mètode de treball i començar a practicar.

Matricula  290 €

Allotjament amb manutenció completa: 265€ 

Màxim 12 persones
Abans de reservar la teva plaça has d’entrar al procés de selecció enviant un text breu explicant la teva experiència, activitats i motivació a:
lalivalldos@gmail.com  (data límit 4 d’agost, es farà la selecció per ordre de recepció)