CURS ARQUITECTURA, amb Josep Bunyesc; Criteris bàsics per millorar energèticament edificis existents al Pallars per ser habitatges dignes i eficients.

Criteris bàsics per millorar energèticament edificis existents al Pallars per ser habitatges dignes i eficients.

 

Amb Josep Bunyesc

Del 26 al 28 de juliol 2024

Programa:

Divendres 26: Benvinguda + Introducció del curs

Dissabte 27: Criteris físics i energètics per entendre el funcionament dels edificis.

Criteris bioclimàtics i energia solar. Com aprofitar els recursos del lloc. Així ho feien els nostres avants passats. Com ho podem recuperar i millorar.

Estratègies per la millora de l’eficiència dels edificis existents. Quines millores fàcils pots fer a casa teva per tenir major confort i consumir menys energia.

 

Diumenge 28:

Com aplicar en casos concrets, explicar exemples reals i resultats reals. Amb fotografies de abans després i gràfics de temperatures reals dels exemples explicats.

Com pots tu auto construir alguna d’aquestes solucions a casa teva aprofitant els recursos locals bàsicament la fusta i la pedra.

 

Matrícula: 60 euros

Allotjament i manutenció completa: 185 euros

L’ingrés de la matrícula confirma la inscripció: ES07 2100 0228 4102 0003 9939 (Amics del CAN), poseu clarament el Nom i cognom + “Curs Bunyesc”. Les places estan limitades a un màxim de 12 persones, que seran acceptades per rigorós ordre d’inscripció.

 

Més informació