Taller d’ Eulàlia Valldosera: L’ART DE CANALITZAR La percepció expandida.

L’ART DE CANALITZAR

Taller d’ Eulàlia Valldosera,

Dijous 7 de setembre a la tarda al diumenge 10  de setembre al migdia

 

La percepció expandida.

Retir i entrenament intens per aprendre a connectar, modificar i expressar els fluxes invisibles que ens conformen. Tècniques i pràctiques cognitives per reconèixer la configuració del teu sistema energètic i alliberar-ne les capacitats creatives. Apren a dialogar amb les entitats vives y despertar les seves qualitats guaridores per tal de guiar-te a generar un nou model vital. 

 

Quan aprens a desprogramar les teves ferides nuclears dones sortida a una gran quantitat d’energia lliure i disposada a nodrir la teva acció creativa. Hi ha tècniques per netejar, protegir i connectar el teu cos etèric per tal que restauris el les teves capacitats innates que volen donar veu, tacte i visió al teu poder sanador i transformador de les realitats que vius.

 

Crear és una forma de canalitzar els fluxes d’informació que romanen encriptats als diversos nivells o camps vibratoris que envolten els sers i les coses. Quan aprens a modular la teva velocitat de percepció, lliure ja de qualsevol distorsió imposada per la personalitat i les seves creences limitants, reconeixes el medi idoni amb el que pots formatejar i manifestar el teu art.

 

Emprarem recursos diversos i assequibles, adaptats als interessos de cadascú: la paraula, la línia dibuixada, el sò, el ritme i el cant, incorporant tots els sentits per tal de donar expressió als paquets d’informació que se’ns presentin.

Matricula  270 €

Manutenció completa 260 € 

Màxim 12 persones. Abans de reservar la teva plaça, has d’entrar en el procés de selecció enviant un breu text explicant la teva experiència, activitats i motivació a:

lalivalldos@gmail.com (data límit: 4 d’agost, la selecció es farà per ordre de recepció)

Més informació aquí!