CURS: ESCRIURE UN GUIÓ (O com no perdre el desig en la reescriptura)

Dinamitacions clandestines per a preparar-se per una destrucció imminent és un cicle de cursos organitzat pel Centre d’Art i Natura de Farrera  que pretén incentivar la formació artística/escènica/contemporània al vell mig de l’Alt Pirineu amb artistes consolidats que han innovat en les seves disciplines. Els laboratoris pretenen ser un lloc de trobada, on alumnes i artistes convisquin i treballin colze a colze enmig d’un entorn inigualable com ho és el de Farrera.

 

ARNAU VILARÓ

ESCRIURE UN GUIÓ (O com no perdre el desig en la reescriptura)

DEL 3 AL 6 DE SETEMBRE 2023

 

Arnau Vilaró, guionista i director de cinema, nominat als Premis del Cine Europeu, als Premis Goya i guanyador d’un Premi Gaudí per “Alcarràs”, pujarà a Farrera per impartir un curs sobre la perseverança i el tractament en l’escriptura de guions dins del cicle dinamiracions.

El curs s’adreça a persones que tinguin projectes audiovisuals en desenvolupament i que vulguin aprendre apartir del curs i l’assessorament personalitzat. Les inscripcions poden enviar-se a partir del 6 de juny!

 

INFORMACIÓ

Tens un projecte de guió de ficció? Estàs encallat i necessites parar i reprendre l’escriptura des d’un altre angle? Aquest taller està orientat a escriptors o guionistes amb un projecte de curtmetratge o llargmetratge entre mans i que necessitin una empenta a fi de reconnectar amb la llavor i el desig amb què es va decidir tirar endavant la pel·lícula.

A través de sessions grupals i individuals, s’abordaran qüestions com els pilars fonamentals de cada projecte, la cerca del to, l’escriptura des de les imatges i la posada en escena per tal d’encarar una primera versió de guió o futures reescriptures. Per a poder realitzar el curs, el sol·licitant ha de disposar de, com a mínim, un tractament de 3 pàgines en el cas de curtmetratges i de 10 pàgines en el cas de llargmetratges.

S’acceptaran 8 projectes seleccionats d’entre tots els sol·licitants.

 

INSCRIPCIONS

  • Enviar un correu electrònic a artinatura@farreracan.cat indicant:
  • Nom i CV
  • Dossier de tractament de projecte (3 pàgines en cas de ser curtmetratge i 10 en cas de ser llargmetratge)

Les sol·licituds es poden fer fins al 31 de juliol de 2023. La selecció final s’anunciarà l’1 d’agost mitjançant correu electrònic.

Matrícula: 175€

Allotjament i manutenció completa: 270€

Oferim tres beques que cobreixen la matrícula gratuïta als residents a l’Alt Pirineu i Aran, que vulguin fer el curs. Les beques s’adjudicaran per ordre cronològic de sol·licitud.

Més informació