Taller de fotografia: SUSPÈS!!! (perdoneu les molèsties)

 


 

Noves dates: 11 i 12 de juliol

a càrrec de Jordi Oliver

 

A Un Clic a la Natura gaudirem de l’entorn natural de muntanya tot realitzant un taller teòric i pràctic de presa de fotografies i edició amb el fotògraf, Jordi Oliver, que alguns potser vau conèixer a través del I Congrés Nacional de Fotografia Urbana ‘Fotokalea 2018 ‘, on ens va parlar dels paisatges socials. Als Pirineus de Farrera ens acostarem sobretot al paisatge natural i a un mateix.

PART PRIMERA DEL TALLER: Autoretrats/Cos i Natura. Explorarem la relació entre el cos i la natura. Durant aquesta part del taller descobrirem un nou aspecte del nostre jo i el portarem davant la càmera, explorarem la seva connexió amb el medi ambient. Deixa que el cos interactuï amb la natura i que el paisatge siguis tu mateix, obre la teva ment més surrealista i a fotografiar… Treballarem exercicis de retrats en els quals el propi cos interfereixi amb la natura (3 retrats finals).

PART SEGONA DEL TALLER: La memòria i l’oblit. Visitarem l’entorn rural on el record del passat està escrit a les pedres, on el ferro degota de les muntanyes, on la gent amaga els secrets del passat. Allà trobareu una escenografia ideal per a la vostra petita narració documental en 5 imatges que descriurà la memòria i l’oblit. Us desafiem a provar diferents tècniques com la doble exposició, desenvolupar diferents estils, jugar amb el moviment i la velocitat d’obturació, usar diferents formats i crear el vostre propi món del que és el record i la memòria.

PART TERCERA DEL TALLER: Classe d’edició, més revisió.

Curs a càrrec de Jordi Oliver

Programa i horaris:

  • Dissabte al matí

– 9h, esmorzar
– 10h a 13:30h: introducció i part Primera

           – Dinar a les 14 h

  • Dissabte tarda:

-16h a 19:30h, part Segona

  • Diumenge al matí

– 9h, esmorzar

-10h, acabar treball de camp fins a les 11:30h
-11:30h fins a les 13:30h: edició, revisió i anàlisi de les
vostres  fotografíes, fer crítica.
– 14h, dinar de fi del taller.

Materials necessaris:

– Càmera o mòbil amb suficient resolució
– Portàtil i pendrive per a revisar el material
– Calçat i roba d’abric adaptat per caminar
– Barret i màniga llarga pels que es vulguin protegir del sol                                                                          – i, és clar, mascareta per a les sessions d’aula!

Preu: 270 euros. Inclou: Matrícula (130) + 2 nits d’habitació a Farrera i dues pensions completes a càrrec del chef Arnau Llobet (IVA inclòs)

Inscripció: ingressar la matrícula o el cost total del curs al compte: ES07 2100 0228 4102 0003 9939 posant “Taller Fotografia” i el nom de la persona inscrita. En cas de baixa un cop feta la inscripció, la organització retornarà els diners però es quedarà el cost de la matrícula si aquesta baixa es realitza durant la darrera setmana abans del curs.