Centre d'Art i Natura de Farrera

Una residència al cor de l'Alt Pirineu (Pallars Sobirà - Lleida)

Som una residència de treball per a artistes i investigadors d’arreu del món. Un espai i un temps durant el qual pots, allunyat del teu entorn quotidià, gaudir del privilegi de concentrar-se únicament en la teva feina

Visita la web de Saó per consultar la informació de la 10a Edició

BEQUES ART I NATURA
A LA CREACIÓ 2022

Convocatòria TANCADA
Fins el 01.07.2022

 

Dissabte 23 de Juliol, 10:00 h-18:00 h

Us agradaria descobrir com vivien o pintaven les persones del passat? Voleu passar un matí en família descobrint com treballa l’arqueologia?


Doncs amb els dissabtes de art i ciencia del CAN i la pluja us hem preparat unes activitats per experimentar, jugar i aprendre en família i de manera divertida.


Treballarem la prehistòria d’una manera coeducativa i fent servir elements naturals! Us animeu? Us esperem a totes i tots!

Durant l’hivern, Farrera (Pallars Sobirà) i el seu entorn es transformen en un paratge idíl·lic on el blanc i el fred en són els protagonistes. És en aquesta època quan la natura ens convida, més que mai, a recollir-nos i és, també, un dels millors moments per concentrar-se a crear, treballar, investigar, llegir o estudiar.

BEQUES ART I NATURA A LA CREACIÓ 2021

CONVOCATÒRIA OBERTA FINS EL 02.08.2021 A LES 14 h

CURSOS 2021

Calendari complet

Consulta el calendari de Cursos al CAN pel 2021

DARRERES NOTÍCIES

Premis Nacionals de Cultura 2020

A diferència d’altres edicions, el lliurament dels Premis Nacionals de Cultura 2020 s’ha vist condicionat per les restriccions de les mesures sanitàries per lluitar contra el Corona virus. És per això que el CoNCA (Consell Nacional de la Cultura i de les Arts) ha fet el lliurament a través d’un programa conduït per Laia Ferrer que va personalment als indrets on es troben Tricicle, Maria del Mar Bonet, Xamfrà, Carla Simon i el CAN de Farrera per a lliurar-los el guardó.

Què pensen sobre el CAN?

Testimonis. Així ens veuen els artistes i residents que han estat a Farrera

Eulàlia Valldosera (artista visual)

“Connectada, inspirada, dialogant amb tots els éssers vius de la vall. No puc parar a Farrera”

Isabel Barios (artista visual)

“L’estada de dos mesos al CAN Farrera em va permetre gaudir d’un temps per dedicar a la introspecció i creació, possible gràcies a la suma de l’entorn natural, els lluminosos espais de creació i la tranquilitat del lloc.”

Alexandra Laudo (pintora)

“Recordo la meva primera estada al Centre d’Art i Natura com un dels episodis més productius de la meva vida professional i, alhora, també com un dels més tranquils. A Farrera el temps té una altre densitat, és llarg, intens i avança amb suavitat. Això, juntament amb l’exquisita atenció de l’equip del centre i la bellesa de les muntanyes que el rodegen, conformen un context idoni per a treballar amb serenitat, concentració i  armonia.” 

Martin Llavaneras (artista)

“Un encontre amb la natura humana”

 

Amb el suport de: