Durant l’hivern, Farrera (Pallars Sobirà) i el seu entorn es transformen en un paratge idíl·lic on el blanc i el fred en són els protagonistes. És en aquesta època quan la natura ens convida, més que mai, a recollir-nos i és, també, un dels millors moments per concentrar-se a crear, treballar, investigar, llegir o estudiar.

És per això que el Centre d’Art i Natura de Farrera torna a engegar la campanya ”Hiverna a Farrera”*, destinat a totes aquelles persones que es vulguin recollir per concentrar-se en els seus objectius en un entorn natural com el de l’Alt Pirineu.

Novetat!  Aquest 2021 hem dissenyat la targeta Regala Temps, una targeta personalitzada per a poder obsequiar a algun ser estimat amb una estada al CAN durant l’hivern del 2022. Reserva-la i te la farem arribar a casa!

*Promoció vàlida durant els mesos de gener i febrer de 2022. 
Captura de pantalla 2021-12-15 a las 9.57.31

Com reservar?

Per mes informació i reserves, sigui pel programa Hirvena a Farrera o per adquirir la targeta Regala Temps, podeu trucar o enviar Whatsapp al numero +34 633 799 703 (Albert)

Captura de pantalla 2021-12-20 a las 10.54.48

“¿Ha notat vosté que la inspiració arriba quan un no l’està buscant? Arriba quan tota expectativa es deté, quan la ment i el cor es tranquilitzen.”

JIDDU KRISHNAMURTI

Que ofereix el centre?

T’oferim la possibilitat de poder treballar en pau i tranquil·litat amb totes les comoditas per concentar-te. Habitació amb escriptori, balcó i vistes espectaculars a la Coma de Burg. Dret a cuina, menjador, lavabos, dutxes, tallers, biblioteca…“Hiverna a Farrera” és ideal per a persones que necessiten concrentrar-se en, per exemple, preparar unes oposicions, desenvolupar un guió, estudiar exàmens, composar, escriure, o simplement desconnectar per poder llegir i passejar tranquil·lament per la Coma de Burg. Pel gaudi de la natura, el paisatge i el temps. 

Regalar temps, mes necessari que mai.

Regalar temps és, segurament, una de les coses mes necessàries i agraïdes de rebre en els temps que corren, on la pressa i l’estrès hi són tant presents. Us animem, doncs, a regalar temps i traquil·litat als vostres éssers estimats per a que puguin desenvolupar el que creguin necessari. Segur que ho agraïran.

Truca’ns i et farem arribar la targeta Regala Temps, un producte personalitzat ideal per regalar aquestes festes.

Farrera t’espera!

Què inclou?

  • Dret a habitació amb escriptori, balcó i vistes a la Coma de Burg.
  • Dret a ús de totes les instal·lacions del Centre, inclòs cuina i menjador.
  • Tranquil·litat, temps i entorn inigualable.

On està Farrera?

Consulta la pàgina de com arribar

Allotjament

Instal·lacions

Per saber més fes clic aquí

PER MÉS INFORMACIÓ

Truca al +34 6337799703 (Albert), o envia’ns un correu electrònic a: artinatura@farreracan.cat 

“Temps per tu” són una sèrie de propostes d’estades al CAN amb l’objectiu d’afavorir la creació i el gaudi per la cultura.