HIVERNAR A FARRERA, Retir

Convocatòria Oberta per a Retirs d'Art natura i creixement personal

Oberta a tota mena de projectes relacionat amb art, natura i ciències humanes programes per a l’hivern i la primavera de 2025.

Benvinguts a la nostra residència del Centre d’Art i Natura de Farrera.

Situada a 1360 metres d’altitud, al bell mig del Parc Natural dels Pirineus, la nostra residència és un refugi de serenitat i inspiració. En aquest entorn natural d’alta muntanya, definits pels majestuosos boscos de coníferes i de fulla caduca, els prats de dall esquitxats de flors, les pastures alpines i els roquissars, tindreu l’oportunitat d’immersos en l’autenticitat del patrimoni cultural, arquitectònic i humà d’aquest indret excepcional. Aquest marc únic proporciona una base inspiradora per al treball creatiu i la connexió amb la natura.

Espai per a Retirs i Creació

Per a aquells que busquen un lloc inspirador per organitzar els seus propis retirs de benestar emocional, corporal, creativitat i treball intern, posem a la vostra disposició les nostres instal·lacions. Amb sales de reunions lluminoses, zones d’estudi tranquil·les i espais naturals per a meditació i relaxació, la nostra residència és l’escenari perfecte per a trobades de grups, tallers i sessions individuals

Instal·lacions:

  • Sala Pau Alemany: Polivalent,Ideal per a conferències, reunions i activitats creatives.
  • Taller La Bastida: Espai equipat per a tallers d’art i altres activitats creatives.
  • Biblioteca: Un lloc tranquil per a la lectura i la recerca.
  • Sala de les Pagesas, l’Aixalda: Gran amb Parquet de Roure perfecta per a la meditació, la relaxació i moviment.
  • Espais Naturals: Rodejats per la bellesa del Parc Natural dels Pirineus, els nostres espais exteriors ofereixen un entorn perfecte per a activitats a la natura.
  • Espais Històrics i Espirituals: Amb ermites del segle XII, els nostres espais històrics i espirituals proporcionen un ambient inspirador per a la reflexió i la connexió amb cultura i natura.

Allotjament Adequat per a Grups de Fins a 15 Persones:

Disposem d’allotjament adequat per a grups de fins a 15 persones, garantint una estada còmoda i acollidora per a tots els membres del vostre grup.

 

Una Cuina que Reflecteix els Nostres Valors:

Una Cuina que Reflecteix els Nostres Valors:

A la nostra Residència d’Art i Natura, la cuina és una part fonamental de la nostra experiència. Amb la cuinera Silvia Sampons al capdavant, oferim una experiència gastronòmica que reflecteix els nostres valors. Utilitzem la matèria primera i procediments de qualitat, prioritzant aliments naturals, de proximitat, de temporada i ecològics. La nostra cuina és variada, equilibrada, nutritiva i gustosa, un plaer per tots els sentits.

 

Tarifes:

  • Allotjament: 40 euros per nit + 10% IVA (inclou llençols i tovalloles)
  • Pensió completa: 42 euros per dia + 10% IVA (inclou esmorzar, dinar i sopar, aigua, vi, te, cafè i postres)
  • Accés a totes les sales i tallers: 60 euros per dia + 10% IVA

Descomptes d’allotjament:

10% de descompte a partir de 10 dies

15% de descompte a partir de 15 dies

20% de descompte a partir de 20 dies

 

Per obtenir un pressupost personalitzat, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Per a garantir la reserva de l’allotjament, se sol·licita un pagament inicial del 50% del preu total de l’estada.

 

Places Limitades – Envieu la Vostra Proposta Ara.

Oberta la convocatòria per a sol·licituds d’espai durant els mesos d’hivern i primavera del 2025.

Amb les places limitades, assegureu-vos de reservar el vostre espai enviant-nos una proposta de la vostra idea. Farem una selecció dels millors projectes que s’alinien amb la filosofia de la nostra residència d’art i natura.

Contacta’ns avui mateix per a més informació sobre lloguer d’espais i com fer de la nostra residència el lloc perfecte per al teu pròxim esdeveniment.

Vine a Trobar-te amb la Natura i la Creativitat a la Residència del Centre d’Art i Natura de Farrera, al Pirineu!