Saó. Arts i Natura a l'Alt Pirineu | 5è SAÓ
40966
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-40966,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.8,smooth_scroll,big_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

5è SAÓ

Saó 2017

El dissabte 14 d’octubre, a partir de les 11h del matí, us convidem al 5è Aplec Saó on, com cada any, es farà un recorregut pels voltants de Farrera i la Coma de Burg per visitar les intervencions artístiques realitzades en plena natura. Enguany també es farà un dinar popular i a la tarda hi haurà una presentació-mostra de projectes que vinculen la creació artesanal amb el disseny contemporani.

Participants: l’artista francès Thomas Lasbouygues, que envia la Maison des Arts Georges et Claude Pompidou de Cajarc, i les catalanes Paula Bruna i Elisenda Fontarnau

Horari:

11.00h Acollida i presentació del 5è Aplec Saó (inscripcions al dinar popular amb places limitades: adults 10€ i criatures fins a 12 anys 5€)

11.30h Inici del recorregut amb passejada per a visitar les obres d’art en la natura presentades i comentades pels seus autors.

14.00h Dinar a l’era de la Bastida del CAN

15:45h Presentacions dels projectes de disseny-art: Claudia Bellera (joieria – Caregue), Ester Sánchez (projecte Xisqueta d’artesania en llana – Baiasca) i Valença Castells (disciplines diverses – Castell de Mur).

17:15h Presentació  del nou volum de la Llosera, nº 4, “Crisi ecològica i llenguatge artístic” i de l’exposició on-line del programa Frontiers in Retreat: “Edge Effects. moviments a la vora de Farrera”.

 

Artistes que hi participen

team_image

Thomas Lasbouygues

Artista
team_image

Paula Bruna

Artista Visual
team_image

Elisenda Fontarnau

Fotògrafa i Food Stylist

Projectes d’artesania i disseny que hi participen

team_image

Claudia Bellera

Joieria
team_image

Ester Sánchez (projecte Xisqueta)

Artesana
team_image

Valença Castells

Dissenyadora

Mapa d’intervencions 2017

Crèdits