Saó. Arts i Natura a l'Alt Pirineu | Altre lloc gestionat amb el WordPress
40886
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-40886,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.8,smooth_scroll,big_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

5è Aplec SAÓ

Dissabte 14 d’octubre de 2017 a Farrera

El dissabte 14 d’octubre, a partir de les 11h del matí, us convidem al 5è Aplec Saó on, com cada any, es farà un recorregut pels voltants de Farrera i la Coma de Burg per visitar les intervencions artístiques realitzades en plena natura. Enguany també es farà un dinar popular i a la tarda hi haurà una presentació-mostra de projectes que vinculen la creació artesanal amb el disseny contemporani.

Més info

Horari – 5è SAÓ

Dissabte 14 d’octubre de 2017 a Farrera
Aquest és l’horari de les activitats:
  • 11.00h Acollida i presentació del 5è Aplec Saó (inscripcions al dinar popular amb places limitades: adults 10€ i criatures fins a 12 anys 5€)
  • 11.30h Inici del recorregut amb passejada per a visitar les obres d’art en la natura presentades i comentades pels seus autors.
  • 14.00h Dinar a l’era de la Bastida del CAN 
  • 15:45h Presentacions dels projectes de disseny-art: Claudia Bellera (joieria – Caregue), Ester Sánchez (projecte Xisqueta d’artesania en llana – Baiasca) i Valença Castells (disciplines diverses – Castell de Mur).
  • 17:15h Presentació  del nou volum de la Llosera, nº 4, “Crisi ecològica i llenguatge artístic” i de l’exposició on-line del programa Frontiers in Retreat: “Edge Effects. moviments a la vora de Farrera”.

Què és SAÓ

Presentació

Saó: Arts i Natura a l’Alt Pirineu” és una trobada de creació artística anual que té com a objectiu la realització d’intervencions a la natura des de diferents disciplines en el context de muntanya de l’Alt Pirineu.

El projecte s’origina al Centre d’Art i Natura de Farrera, a la Coma de Burg (comarca del Pallars Sobirà – Catalunya) que ve fomentant des de fa més de 15 anys la creació i la recerca vers la natura i el paisatge genenerant intercanvi d’experiències entre artistes i investigadors, públic i població local.

Més info

Contacte i
com arribar

El Festival d’Arts i Natura de l’Alt Pirineu t’espera

Contacte amb nosaltres enviant un mail a sao.artsinatura@gmail.com

o trucant al Centre d’Art i Natura de Farrera: +34 973 62 21 06

Consulta en Google Maps com arribar a Farrera i al Centre d’Art i Natura