Se encuentra usted aquí

Espacios de residencia

Información general

El CAN dispone de tres espacios diferentes de residencia: el Estudio, Casa Ramon y el anexo de La Bastida. El Estudio es el antiguo apartamento del maestro de cuando en Farrera había escuela (se cerró en 1964), rehabilitado en 1994. Casa Ramon es una antigua casa familiar que conserva la estructura tradicional con trebols de madera. El anexo de La Bastida es el único espacio de nueva planta (edificado sobre las ruinas de un antiguo pajar). Los espacios residenciales están equipados con todo el menaje doméstico.

El edificio anexo de La Bastida contiene uno de los espacios de residencia. Bajo tejado, el espacio dispone de tres...
Casa Ramon es una antigua casa familiar con habitación doble, habitación individual, y buhardilla con dos camas...
El Estudi, en la antigua escuela de Farrera, es un apartamento donde residia el/la maestro/a. Está acondicionado con...

 

Els Divendres Creatius és una plataforma al servei de la difusió de projectes, el debat sobre creació i el foment de la cooperació entre creadors! Cada primer divendres de mes a les 19h, el CAN organitza un 'divendres creatiu'. L'objectiu és que artistes i creadors puguin presentar projectes personals, compartir-los i generar debat, diàleg i fins i tot vies de cooperació. ENTRADA LLIURE i oberta a tots els públics.

+ informació

 

“Saó: Arts i Natura a l’Alt Pirineu” és una trobada de creació artística anual que té com a objectiu la realització d’intervencions a la natura des de diferents disciplines en el context de muntanya de l’Alt Pirineu. 

+ Informació