Se encuentra usted aquí

Noticias

Solapas principales

Estada de Miscellaneous Productions en col·laboració amb l'Institut de Sort

Sin definir

Categoría:

Una representació del projecte escènic Miscellaneous Productions (Vancouver, Canadà), liderat per la seva directora, Elaine Carol, està fent una estada al CAN amb un programa d'intercanvi amb l'Institut de Sort Hug Roger III. Aquest intercanvi va començar el dos de novembre amb una calorosa benvinguda al CAN per part de la vintena d'alumnes de Sort i tres professors, com a primer contacte. L'Elaine, juntament amb Megan, Tiffany i Sabera, les tres noies que l'acompanyen, van explicar la seva proposta als joves estudiants pallaresos liderats per la responsable del taller, Ana Gutierrez.

Exposición en La Panera (Lleida) de Eulàlia Valldosera y de Martin Llavaneras

Español

Categoría:

Miércoles dia 1 de marzo de 2017, en el Centre d'Art La Panera de Lleida, a las 19h., se inaugura la exposición de los artistes visuales, Eulàlia Valldosera y Martin Llavaneras, resultado de su estancia en el Centre d'Art i Natura. Eulàlia y Martin fueron los ganadores de la Beca "Art i Natura a la Creació 2016" siendo además invitados a participar en el "Aplec Saó: Arts i Natura a l'Alt Pirineu" a mitad de octubre. Esta beca, desde el año passado se da conjuntamente con el Centre d'Art La Panera de Lleida y recibe el soporte del Departament de Cultura de la Generalitat.

Reunió internacional a La Chambre d'Eau

Sin definir

Els dies 3 i 4 de novembre el CAN, a través del seu director, ha participat en una reunió al Nord de França, a La Chambre d'Eau, per a preparar un nou programa per a presentar a Europa Creativa. Treballar des de l'art, la cultura i la tècnica les diverses problemàtiques de l'aigua és la temàtica del projecte sota el títol genèric de LAB'EAU. Les entitats participants són representatives de diversos països europeus i Mèxic. Entre els primers: Dinamarca, Croàcia, Txèquia, Catalunya, Itàlia i França, que lidera el projecte. Ara s'està acabant de redactar i es presentarà a finals de mes.

Els Micropobles: paisatge, urbanisme i identitat territorial

Sin definir

Sota aquest títol de "Els Micropobles: paisatge, urbanisme i identitat territorial", l'Observatori del Paisatge engega amb la col·laboració de l'Associació de Micropobles de Catalunya, unes jornades de reflexió al voltant d'aquesta estesa singularitat del poblament d'avui sobre el territori rural català.

FESTA MAJOR DE FARRERA!!

Sin definir

14 i 15 d'agost. Tota la programació al Cartell.
Festa major de Farrera: recuperada l'any 1981.
Primer cartell editat: el 1982. Des de llavors cada any s'ha editat un cartell original d'autor. Els primers anys els cartells van ser obra del "Viejo", l'amic grafista d'aquells anys. Després la responsabilitat va anar canviant de mans. Podeu veure la col·lecció completa al local de Farrera, el bar de la Festa Major! Molts estils, dissenys i colors! Un recorregut gràfic interessant a través de 33 edicions.
Bona Festa Major!

Made in Farrera

Sin definir

Categoría:

Cicle d'audiovisuals relacionats amb Farrera o produits al Centre d'Art i Natura

Made in Farrera (1)
Dimecres 21 d’agost de 2014 a les 22:15 h

JAKOB FRIIS (Dinamarca)               
Behaviour studies - sheeps – (2007)                        3:36    
Intercanvi NKD (Noruega)

Poesia als Parcs

Sin definir

Categoría:

El passat cap de setmana dies 14 i 15 de juny, van tenir lloc les activitats programades al CAN dins del programa de "Poesia als Parcs" (4a Edició). Va ser realment una estupenda oportunitat per gaudir la poesia a l'aire lliure! Disabte abm un Recital i diumenge amb una passejada poètica, com és tradicional, amb els poetes convidats: Rosa Fabregat i Pere Pena, de Lleida, i Gaylord Brewer, dels EEUU, fent estada al CAN. Dissabte a la nit, el violinista danès, Christian Risgaard, va oferir un concert a l'església de St.

Páginas