Se encuentra usted aquí

La crisi ecològica i el llenguatge artístic

La crisi ecològica i el llenguatge artístic. Mirada Local (des de l'Alt Pirineu català) a un problema global, és el resultat de la Incubadora de Farrera, de debat i reflexió, en el marc del programa europeu Frontiers in Retreat. Un programa on el Centre d'Art i Natura hi ha participat juntament amb altres centres de producció artística repartits en 7 estats d'Europa, entre 2013 i 2018 (amb el suport de Cultura Europa).
Aquest 4rt volum de La Llosera recull un conjunt de veus sobre la crisi ecològica des de variades perspectives: la sostenibilitat econòmica, social i ambiental, les diverses cosmovisions al nostre món, els canvis recents al paisatge d'alta muntanya i a la gestió dels seus comunals, i sobre el llenguatge artístic usat al voltant de la natura i l'ecologia en època moderna i contemporània.
Totes les reflexioms van a companyades d'imatges gràfiques, fruit de la darrera jornada de co-creació de síntesi de la incubadora amb conceptes clau, idees força, contradiccions de la societat occidental dominant, així com propostes visuals pel canvi d'actitud individual i paradigme col·lectiu, més necessari que mai.

Author (s): 
Autoria compartida. Continguts: Raquel Cunill, José Albelda, Josep Maria Mallarach, Oriol Beltran, Teresa M. Sala i Lluís Sabadell, amb introduccions de Pere Báscones i Jenni Nurmenniemi i la coordinació general de Lluís Llobet.
CAN Publication: 
No
Publisher: 
Centre d'Art i Natura-Garsineu Edicions (Farrera/Tremp,2017)
Sin definir
ISBN: 
978-84-944