Se encuentra usted aquí

Información general

Español

El CAN dispone de tres espacios diferentes de residencia: el Estudio, Casa Ramon y el anexo de La Bastida. El Estudio es el antiguo apartamento del maestro de cuando en Farrera había escuela (se cerró en 1964), rehabilitado en 1994. Casa Ramon es una antigua casa familiar que conserva la estructura tradicional con trebols de madera. El anexo de La Bastida es el único espacio de nueva planta (edificado sobre las ruinas de un antiguo pajar). Los espacios residenciales están equipados con todo el menaje doméstico. Disponen de cocina y baño, a compartir tanto en La Bastida como en Casa Ramon. Hay una máquina de lavar colectiva con jabón y suavizante (3€/lavado). Todas las habitaciones cuentan con mesa de trabajo y gozan de buena luz natural y magníficas vistas al paisaje de Farrera.

 

Els Divendres Creatius és una plataforma al servei de la difusió de projectes, el debat sobre creació i el foment de la cooperació entre creadors! Cada primer divendres de mes a les 19h, el CAN organitza un 'divendres creatiu'. L'objectiu és que artistes i creadors puguin presentar projectes personals, compartir-los i generar debat, diàleg i fins i tot vies de cooperació. ENTRADA LLIURE i oberta a tots els públics.

+ informació

 

“Saó: Arts i Natura a l’Alt Pirineu” és una trobada de creació artística anual que té com a objectiu la realització d’intervencions a la natura des de diferents disciplines en el context de muntanya de l’Alt Pirineu. 

+ Informació