Se encuentra usted aquí

Curso internacional de Grabado, Paisaje i Espontaneidad

Tipo:

Status:

De Lunes, 01 Julio 2013 hasta Viernes, 05 Julio 2013

Dirigit a persones creatives amb o sense coneixements previs. Interessant per a artistes plàstics amb ganes de conèixer noves tècniques d'estampació.

En gravat es disposa de moltes tècniques innovadores i durant aquest curs s'explora l'aprenentatge amb algunes d'elles.

Inspirats amb el paisatge únic de Farrera, s'aprofitarà aquest lloc per aprendre a transmetre idees d'una manera natural i espontània a través del gravat. Durant el curs s'utilitzaran diverses llengües en funció del grup (català, castellà i anglès).

Nota: 
Allotjament: si es necessita, cal fer la reserva amb anticipació. Les habitacions van de 20€ a 33€. Així mateix pels àpats també caldrà fer la reserva almenys el dia abans:: esmorzar 7€, dinar 13€, sopar 15€.
Professor: 
NameBio
Danielle Creenaune
Nacida en Australia en 1974, completó una licenciatura y un máster en arte en el College of Fine Arts de la Universidad de New South Wales, Sydney, en 1997. Ha vivido en el estranjero durante los 12 años siguientes y actualmente vive y trabaja en Barcelona, donde tiene su taller de grabado. Su obra se puede encontrar en colecciones internacionales e incluso en la Galería Nacional de Australia, y ha ganado premios como el Julian Trevelyan del Reino Unido y el Mini Print Internacional de Cadaqués. En 2011 expuso su obra en el International Print Biennal of Newcastle (Reino Unido) y en la Biennale Internationale d´Estampe Contemporaine de Trois-Rivières, Quebec, Canadá. “Mi obra refleja paisajes híbridos que son heredados e imaginados. Mientras que los paisajes son verdaderos, hay una fusión entre los actuales paisajes europeos y los paisajes australianos de mi pasado. Me interesa lo que transmite el paisaje al individuo en cuanto a memoria, conexión privada y sentimiento de pertenencia.”
Timetable: 
Inici dilluns a les 18h (a partir de les 17h, allotjament a les instal·lacions del CAN si és el cas). Dimarts, dimecres i dijous: matins de 10h a 13:30h, tardes de 16h a 19:30h. Final divendres a les 13:30h (dinar de comiat). Desayuno a las 9h; almuerzo a las 14h; cena a las 21h.
Matriculación: 
120€ (socis 108€) L'ingrés farà efectiva la inscripció: Caixabanc 2100 0228 41 0200039939, si us plau poseu clarament el vostre nom i "curs de gravat".
Materiales: 
Davantal, material per a dibuixar a l'aire lliure tipus: llibreta, paper, llapis diversos... carpeta o cartró doblegat (màx 50 x 70 cm) per emportar els gravats al final del curs. Qui vulgui pot portar brotxes i textures fines com ara teles, fulles seques...
Materiales: