Se encuentra usted aquí

Curso de hierbas y plantas: terapia y cosmética natural

Tipo:

Status:

De Martes, 25 Junio 2013 hasta Viernes, 28 Junio 2013

Curs adreçat a totes aquelles persones interessades en l'ús de les propietats de les plantes per aplicacions en el camp de la cosmètica i de la teràpia.

Els curs és eminentment pràctic. Es dividirà en dues parts: la primera serà conduida per Suzette Bohringer i el seu contingut serà principalment sobre propietats de les plantes i els seus usos terapeutics. La segona part serà dirigida per Anna Salvat i s'ensenyarà la manufacturació de productes cosmètics.

 

Nota: 
Si necessiteu allotjar-vos al Centre d'Art i Natura haureu de fer la reserva tot concretant l'allotjament: habitacions de 20 a 33€. Si us convé algun àpat també l'heu de concretar amb anticipació (almenys uns dies abans): esmorzar 7€, dinar 13€ i sopar 15€.
Professor: 
NameWebsiteBio
Anna Salvat
Des que es va instal·lar a Farrera a finals de la dècada dels 70s que l'Anna ha flirtejat amb les plantes. Primer amb interès per les seves propietats curatives, més endavant en un sentit molt més ampli fins que l'any 99 va fer un curs del SOC que li donà l'empenta definitiva per a començar-s'hi a dedicar professionalment. Organitza tallers i cursos des de fa 10 anys i és membre activa de l'associació d'Artistes i Artesans de l'Alt Pirineu i Aran.
Suzette Bohringer
Fa vint anys que vam descobrir el bonic poble d’OSSERA als Pirineus catalans. Ens va agradar tant: les vistes sobre la vall i les muntanyes, la natura verge, els boscos plens de bolets... que ens hi vam quedar. Treballem al camp cultivant herbes aromàtiques i medicinals ecològiques. Han passat molts anys i actualment som una petita empresa familiar Herboristeria Nogué, tenim una petita botiga al poble i un jardí botànic de plantes medicinals. També organitzem tallers i cursos.
Timetable: 
Primer dia: de 17 a 20:30h Dies centrals: de 10 a 13:30h i de 16 a 19:30h Darrer dia: de 10 a 13:30h Àpats: esmorzar a les 9h, dinar a les 14h i sopar a les 21h
Matriculación: 
Cost de la inscripció: 80€ (socis 72€) L'ingrés farà efectiva la inscripció: Caixabanc 2100 0228 41 0200039939, posa clarament Nom i Cognom i Curs Plantes
Materiales: 
Un davantal, recollidor de cabell, bon calçat, gorra, cistell i ganivet o tisores.