Se encuentra usted aquí

Becas ART I NATURA a la Creación 2017: abierta convocatoria hasta 12 Septiembre

Español

Desde 2016, el Centre d'Art i Natura (CAN) de Farrera convoca, junto al Centre d'Art La Panera de Lleida, dos becas Arte y Naturaleza a la Creación para artistas de cualquier lugar del mundo. Los proyectos a desarrollar deben inspirarse con el patrimonio, sea cultural, natural o ambos a la vez, de la región de alta montaña (Alt Pirineu). La estancia de dos meses podrà desarrollarse entre el próximo octubre y junio de 2018.
La convocatoria expira el 12 de septiembre. Consultar las condiciones!

 

Els Divendres Creatius és una plataforma al servei de la difusió de projectes, el debat sobre creació i el foment de la cooperació entre creadors! Cada primer divendres de mes a les 19h, el CAN organitza un 'divendres creatiu'. L'objectiu és que artistes i creadors puguin presentar projectes personals, compartir-los i generar debat, diàleg i fins i tot vies de cooperació. ENTRADA LLIURE i oberta a tots els públics.

+ informació

 

“Saó: Arts i Natura a l’Alt Pirineu” és una trobada de creació artística anual que té com a objectiu la realització d’intervencions a la natura des de diferents disciplines en el context de muntanya de l’Alt Pirineu. 

+ Informació