Se encuentra usted aquí

Solapas principales

Becas ART I NATURA a la Creación 2018: CONVOCADAS! Candidaturas hasta el 5 de julio

Español

Desde 2016, el Centre d'Art i Natura (CAN) de Farrera convoca junto al Centre d'Art La Panera de Lleida, dos becas "Arte y Naturaleza a la Creación" para artistas de cualquier lugar del mundo. Los proyectos a desarrollar deben inspirarse con el patrimonio, sea cultural, natural o ambos a la vez, de la región de alta montaña (Alt Pirineu). La estancia de dos meses se pacta con la administración del CAN
Durante la primavera 2018 se prevé la publicación de la convocatoria. Para más información se puede consultar la del año pasado que no diferirá demasiado.

AdjuntoTamaño
PDF icon Bases de la convocatoria65.3 KB

 

Els Divendres Creatius és una plataforma al servei de la difusió de projectes, el debat sobre creació i el foment de la cooperació entre creadors! Cada primer divendres de mes a les 19h, el CAN organitza un 'divendres creatiu'. L'objectiu és que artistes i creadors puguin presentar projectes personals, compartir-los i generar debat, diàleg i fins i tot vies de cooperació. ENTRADA LLIURE i oberta a tots els públics.

+ informació

 

“Saó: Arts i Natura a l’Alt Pirineu” és una trobada de creació artística anual que té com a objectiu la realització d’intervencions a la natura des de diferents disciplines en el context de muntanya de l’Alt Pirineu. 

+ Informació