You are here

News

Estada de Miscellaneous Productions en col·laboració amb l'Institut de Sort

Undefined

Category:

Una representació del projecte escènic Miscellaneous Productions (Vancouver, Canadà), liderat per la seva directora, Elaine Carol, està fent una estada al CAN amb un programa d'intercanvi amb l'Institut de Sort Hug Roger III. Aquest intercanvi va començar el dos de novembre amb una calorosa benvinguda al CAN per part de la vintena d'alumnes de Sort i tres professors, com a primer contacte. L'Elaine, juntament amb Megan, Tiffany i Sabera, les tres noies que l'acompanyen, van explicar la seva proposta als joves estudiants pallaresos liderats per la responsable del taller, Ana Gutierrez.

Reunió internacional a La Chambre d'Eau

Undefined

Els dies 3 i 4 de novembre el CAN, a través del seu director, ha participat en una reunió al Nord de França, a La Chambre d'Eau, per a preparar un nou programa per a presentar a Europa Creativa. Treballar des de l'art, la cultura i la tècnica les diverses problemàtiques de l'aigua és la temàtica del projecte sota el títol genèric de LAB'EAU. Les entitats participants són representatives de diversos països europeus i Mèxic. Entre els primers: Dinamarca, Croàcia, Txèquia, Catalunya, Itàlia i França, que lidera el projecte. Ara s'està acabant de redactar i es presentarà a finals de mes.

Els Micropobles: paisatge, urbanisme i identitat territorial

Undefined

Sota aquest títol de "Els Micropobles: paisatge, urbanisme i identitat territorial", l'Observatori del Paisatge engega amb la col·laboració de l'Associació de Micropobles de Catalunya, unes jornades de reflexió al voltant d'aquesta estesa singularitat del poblament d'avui sobre el territori rural català.

FESTA MAJOR DE FARRERA!!

Undefined

14 i 15 d'agost. Tota la programació al Cartell.
Festa major de Farrera: recuperada l'any 1981.
Primer cartell editat: el 1982. Des de llavors cada any s'ha editat un cartell original d'autor. Els primers anys els cartells van ser obra del "Viejo", l'amic grafista d'aquells anys. Després la responsabilitat va anar canviant de mans. Podeu veure la col·lecció completa al local de Farrera, el bar de la Festa Major! Molts estils, dissenys i colors! Un recorregut gràfic interessant a través de 33 edicions.
Bona Festa Major!

Made in Farrera

Undefined

Category:

Cicle d'audiovisuals relacionats amb Farrera o produits al Centre d'Art i Natura

Made in Farrera (1)
Dimecres 21 d’agost de 2014 a les 22:15 h

JAKOB FRIIS (Dinamarca)               
Behaviour studies - sheeps – (2007)                        3:36    
Intercanvi NKD (Noruega)

Poesia als Parcs

Undefined

Category:

El passat cap de setmana dies 14 i 15 de juny, van tenir lloc les activitats programades al CAN dins del programa de "Poesia als Parcs" (4a Edició). Va ser realment una estupenda oportunitat per gaudir la poesia a l'aire lliure! Disabte abm un Recital i diumenge amb una passejada poètica, com és tradicional, amb els poetes convidats: Rosa Fabregat i Pere Pena, de Lleida, i Gaylord Brewer, dels EEUU, fent estada al CAN. Dissabte a la nit, el violinista danès, Christian Risgaard, va oferir un concert a l'església de St.

Pages