You are here

Residents

English

[ENGLISH]Pot ser resident del CAN qualsevol professional o practicant de la creació artística, de la recerca i l’estudi. 


CREACIÓN ARTÍSTICA

  • Arts visuals i plàstiques, arts literàries, arts musicals, arts escèniques de petit format i intervencions. 

RECERCA:

  • Investigadors dels àmbits de les ciències naturals i humanes com ara botànica, geologia, biologia, ecologia, història, geografia, antropologia, etc., o qualsevol altre tipus d’estudi que demani concentració, silenci i manca d’interrupcions. 

COL·LECTIUS:

  • També és especialment idoni per a petits col·lectius amb un projecte comú a desenvolupar: pràctiques universitàries, workshops, seminaris, reunions, etc. 

 

Els Divendres Creatius és una plataforma al servei de la difusió de projectes, el debat sobre creació i el foment de la cooperació entre creadors! Cada primer divendres de mes a les 19h, el CAN organitza un 'divendres creatiu'. L'objectiu és que artistes i creadors puguin presentar projectes personals, compartir-los i generar debat, diàleg i fins i tot vies de cooperació. ENTRADA LLIURE i oberta a tots els públics.

+ informació

 

“Saó: Arts i Natura a l’Alt Pirineu” és una trobada de creació artística anual que té com a objectiu la realització d’intervencions a la natura des de diferents disciplines en el context de muntanya de l’Alt Pirineu. 

+ Informació