You are here

Grants Art & Nature Creation 2017: open call for artists till September 12

English

The Centre d'Art i Natura (CAN) de Farrera, in cooperation with Centre d'Art La Panera (Lleida), offers since 2016 two grants each year for artists from all around the world. Art and Nature Creation bursaries invite artists to develope projects related with both Cultural and Natural heritage from High Catalan Pyrenees. The 2 months stay can be performed from next October to June 2018.
Please do a look to the convocation document!

 

Els Divendres Creatius és una plataforma al servei de la difusió de projectes, el debat sobre creació i el foment de la cooperació entre creadors! Cada primer divendres de mes a les 19h, el CAN organitza un 'divendres creatiu'. L'objectiu és que artistes i creadors puguin presentar projectes personals, compartir-los i generar debat, diàleg i fins i tot vies de cooperació. ENTRADA LLIURE i oberta a tots els públics.

+ informació

 

“Saó: Arts i Natura a l’Alt Pirineu” és una trobada de creació artística anual que té com a objectiu la realització d’intervencions a la natura des de diferents disciplines en el context de muntanya de l’Alt Pirineu. 

+ Informació