You are here

General information

English

[English] Al CAN hi trobareu espais idonis de treball, autonomia en el propi ritme diari i bon ambient per a la creativitat. A més rebreu un tracte i suport personalitzats, i si ho voleu, una introducció a l’entorn. Si no s’ha concertat altrament, els residents vos heu de subministrar el menjar per a l’esmorzar i el dinar. El CAN ofereix el sopar diari -excepte diumenges- al menjador comunitari de la Bastida (21h, 20h a l’hivern), únic horari a respectar dins el lliure ritme de treball de cadascú. Setmanalment des del CAN es canvien els llençols. Els residents, però, s’han de fer càrrec del manteniment dels espais que habiten i de tirar les escombraries que generen als contenidors que hi ha a l’entrada del poble i el material orgànic als contenidors del centre.

Pel desenvolupament del projecte de treball porteu els materials que creieu necessaris, ja que a la comarca no hi ha comerços gaire especialitzats. Cal saber també que el nostre entorn és molt ric en materials orgànics i minerals. Quan el projecte contempli algun tipus d’intervenció a l’aire lliure caldrà exposar prèviament les intencions al director pel seu vistiplau.

Quan arribeu a Farrera heu de demanar pels responsables del Centre. Ells us mostraran el vostre espai de residència i taller.

 

Els Divendres Creatius és una plataforma al servei de la difusió de projectes, el debat sobre creació i el foment de la cooperació entre creadors! Cada primer divendres de mes a les 19h, el CAN organitza un 'divendres creatiu'. L'objectiu és que artistes i creadors puguin presentar projectes personals, compartir-los i generar debat, diàleg i fins i tot vies de cooperació. ENTRADA LLIURE i oberta a tots els públics.

+ informació

 

“Saó: Arts i Natura a l’Alt Pirineu” és una trobada de creació artística anual que té com a objectiu la realització d’intervencions a la natura des de diferents disciplines en el context de muntanya de l’Alt Pirineu. 

+ Informació