You are here

Exposició a Elna (el Rosselló) de Pirineus: Art i Ecologia al sXXI

English

Category:

Exposició de final de programa euroregional Pirineus: Art i Ecologia al sXXI al Llenguadoc-Rosselló: Museu Terrus d'Elna, dissabte 27 d'abril, a les 18h. La Catalunya Nord, concretament la població de Elna, acull aquesta exposició. Hi participaran 10 artistes  procedents de Migdia-Pirineus, Llenguadoc-Rosselló i Catalunya: Carl Hurtin, Suzanne Husky, Océane Moussé, Jean-Christoph Polien, Séverine Perron, Philippe Domergue, Quelic Berga, Vicens Casassas, Montse Vendrell i Edgar Dos Santos Simó.

L'exposició del Museu Terrus, C/ Porta Balaguer 3, Elna, durarà fins el 4 de novembre. Els tres centres organitzadors del programa Euroregional, Caza d'Oro (el Mas d'Azil), el CIEM (Pi de Conflent) i el Centre d'Art i Natura (Farrera) us animen a visitar aquesta interessant mostra fruit dels tres seminaris cientifics organitzats pels tres centres a cada regió entre l'any 2009 i el 2012. Els artistes seleccionats per a cada ocasió, després de participar activament als seminaris, han produit obra artística en residència repartits a banda i banda del Pirineu. Aquesta és la producció que podreu contemplar a Elna.

El programa es clourà definitivament amb una exposició a Barcelona a Arts Santa Mònica, al mes de juliol, entre el dia 16 i el 28.