You are here

Friends of the Centre d'Art i Natura

Friends of the Centre d'Art i Natura

English

AMICS DEL CAN

The Association of Amics del CAN (Friends of the Centre d'Art i Natura) was created in 1998 to facilitate the development of CAN. With nearly a hundred members, since 2007 this association is who manages the project in all its breadth and cultural programming designs.

The objectives of the nonprofit organization are:

1 - Support the Project Centre d'Art i Natura and, if necessary, manage funds and getting it all means for their overall development.

2 - Grouping all those people and institutions that show interest in the Project Centre d'Art i Natura and channel their their financial support, equipment, logistics, intellectual and moral.

3 - Strengthen the work of recovery and protection of cultural and natural heritage of Farrera and its mountain environment.

4 - To promote cultural and artistic development in Farrera.

The board consists of:

President: Pere Bàscones
Vice-President: Josep Mañà
Treasurer: Teresa M. Sala
Secretary: Xavier Perarnau
Members: Anna Rubio

How to become a partner / member of the Friends of the CAN

How to become a partner / member of the Friends of the CAN? With an annual fee of € 30 or another amount. Members enjoy the following benefits:

Advantages of being a member of the Friends of the Centre d'Art i Natura:
- 10% of discounts on publications of  the CAN
- 10% of discounts on the price of tuition courses
- 10% of discount over housing costs in your residence stays.
- Updated information on the activities of the CAN
- Edition of postcards with reproductions of works of our Art collection
if we have enough founds

Memòries d'Activitats

Memòries de l'Activitat del CAN dels darrers anys

Es presenta 'El riu de les dones'

El passat dissabte 30 de març es va presentar el llibre El riu de les dones, Converses amb les padrines del Parc Natural de l’Alt Pirineu al Centre d’Art i Natura de Farrera. Es tracta d’un estudi etnogràfic realitzat gràcies a la Beca CAN a la Recerca 2011, concedida a l’antropòleg Jordi Suñé Morales.

 

Els Divendres Creatius és una plataforma al servei de la difusió de projectes, el debat sobre creació i el foment de la cooperació entre creadors! Cada primer divendres de mes a les 19h, el CAN organitza un 'divendres creatiu'. L'objectiu és que artistes i creadors puguin presentar projectes personals, compartir-los i generar debat, diàleg i fins i tot vies de cooperació. ENTRADA LLIURE i oberta a tots els públics.

+ informació

 

“Saó: Arts i Natura a l’Alt Pirineu” és una trobada de creació artística anual que té com a objectiu la realització d’intervencions a la natura des de diferents disciplines en el context de muntanya de l’Alt Pirineu. 

+ Informació