Esteu aquí

P. Báscones

imatge de P. Báscones

Tipus de perfil:

Biografia: 
Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i en Comunicació Audiovisual per la Universitat Oberta de Catalunya, treballa com a consultor i autor de materials al Grau Multimèdia de la UOC vinculat a assignatures com Disseny gràfic i Estètica i creativitat. Des del seu estudi Espai Nòmada situat a Sort (pirineu català de Lleida) treballa com dissenyador i gestor de projectes creatius. A nivell artística ha realitzat diverses exposicions d'art relacionades amb la fotografia i les arts digitals. Al 2003 va obtenir una beca per realitzar una estada en residència a La Filature (Québec) i al 2008 va obtenir una beca del CAN per fer una estada en residència al Tyrone Guthrie Centre (Irlanda).
Dates de residència: 
Dilluns, Setembre 1, 2008

Història

Membre des de fa
5 anys 7 mesos

 

Els Divendres Creatius és una plataforma al servei de la difusió de projectes, el debat sobre creació i el foment de la cooperació entre creadors! Cada primer divendres de mes a les 19h, el CAN organitza un 'divendres creatiu'. L'objectiu és que artistes i creadors puguin presentar projectes personals, compartir-los i generar debat, diàleg i fins i tot vies de cooperació. ENTRADA LLIURE i oberta a tots els públics.

+ informació

 

“Saó: Arts i Natura a l’Alt Pirineu” és una trobada de creació artística anual que té com a objectiu la realització d’intervencions a la natura des de diferents disciplines en el context de muntanya de l’Alt Pirineu. 

+ Informació