Esteu aquí

Bloc de residents (all)

Categoria:

dancing dough and circumstances, de Kati Gausmann

Kati Gausmann és la vuitena i darrera artista europea que participa al programa de Frontiers in Retreat, al CAN. Durant la seva estada continuarà observant la natura tal com ja ho ha fet a Islàndia, a la residència Skaftfell, i molt especialment a les roques, a les carenes de muntanyes i als accidents geogràfics. Si voleu seguir el seu dia a dia a Farrera i el seu treball "in progress" "dancing dough and circumstances" podeu fer-ho al seu blog: https://katigausmann.wordpress.com/

 

Els Divendres Creatius és una plataforma al servei de la difusió de projectes, el debat sobre creació i el foment de la cooperació entre creadors! Cada primer divendres de mes a les 19h, el CAN organitza un 'divendres creatiu'. L'objectiu és que artistes i creadors puguin presentar projectes personals, compartir-los i generar debat, diàleg i fins i tot vies de cooperació. ENTRADA LLIURE i oberta a tots els públics.

+ informació

 

“Saó: Arts i Natura a l’Alt Pirineu” és una trobada de creació artística anual que té com a objectiu la realització d’intervencions a la natura des de diferents disciplines en el context de muntanya de l’Alt Pirineu. 

+ Informació