Esteu aquí

Poesia als Parcs

Categoria:

Pere Bascones

El passat cap de setmana dies 14 i 15 de juny, van tenir lloc les activitats programades al CAN dins del programa de "Poesia als Parcs" (4a Edició). Va ser realment una estupenda oportunitat per gaudir la poesia a l'aire lliure! Disabte abm un Recital i diumenge amb una passejada poètica, com és tradicional, amb els poetes convidats: Rosa Fabregat i Pere Pena, de Lleida, i Gaylord Brewer, dels EEUU, fent estada al CAN. Dissabte a la nit, el violinista danès, Christian Risgaard, va oferir un concert a l'església de St. Roc de Farrera i Diumenge 15 es va fer una passejada cap a l'ermita de Sta. Eulàlia, amb els poetes convidats compartint amb els convidats la seva poesia, oberta a les aportacions de tothom. Christian Risgaard i la ballarina, Anna Rubio, van ser el complement de l'activitat, oferint dos performance (dansa i música) a mig camí i a l'ermita...

Aquí teniu algunes fotos  i també podeu veure les publicades al Facebook del CAN

 

 

Els Divendres Creatius és una plataforma al servei de la difusió de projectes, el debat sobre creació i el foment de la cooperació entre creadors! Cada primer divendres de mes a les 19h, el CAN organitza un 'divendres creatiu'. L'objectiu és que artistes i creadors puguin presentar projectes personals, compartir-los i generar debat, diàleg i fins i tot vies de cooperació. ENTRADA LLIURE i oberta a tots els públics.

+ informació

 

“Saó: Arts i Natura a l’Alt Pirineu” és una trobada de creació artística anual que té com a objectiu la realització d’intervencions a la natura des de diferents disciplines en el context de muntanya de l’Alt Pirineu. 

+ Informació