Esteu aquí

Projecte Fem Escola (Pallars Sobirà)

Fem Escola 

Fem Escola és el nou programa per apropar la canalla de les escoles de la comarca a l'experiència creativa a través de la visita al Centre d'Art i Natura. Fins ara només hi havia hagut visites esporàdiques, ara pretenem oferir un programa permanent que vagi familiaritzant les noves generacions amb l'art contemporani i el CAN de Farrera.

El 24 d'abril de 2014 va començar aquest programa amb la primera visita de 30 criatures d'entre 3 i 7 anys de l'escola la Closa d'Esterri d'Àneu.

L'abril de 2016 hem rebut la visita de la ZER Mig Pallars formada per les escoles d'Alins, Ribera, Tírvia, Llavorsí i Rialp. Hem optat per fer tres visites diferents agrupant la canalla per edats: tres matins d'abril, un amb 44 criatures, un altre amb 55 i el darrer amb 33. Cada matí hem organitzat tres grups i cada grup ha fet un dels tallers oferts: Arts del Moviment (Anna Rubio), Arts de la Terra (Cesca Gelabert/Marta Prunera) i Arts del Retrat (Cinta Ramos). A més s'ha fet una introducció al Centre d'Art i Natura, s'ha presentat a Tuula Närhinen, una artista finlandesa, i al final del matí cada grup ha presentat l'obra feta als altres.

Si voleu realitzar una visita a CAN amb la vostra escola, contacteu amb nosaltres

Galeria de fotos

       

     

Visita la resta de fotos a la Galeria de Fem-Escola