Esteu aquí

Trobada GRUNDTVIG de Farrera

Català

Intercanvi de pràctiques entre professionals i altres agents locals al voltant de la presència artística en territoris rurals d'Europa (del 29 de maig al 2 de juny de 2013).

 

El programa europeu Grundtvig promociona l'aprenentatge permanent de la ciutadania. És amb aquesta voluntat d'aprenentatge mutu que 5 iniciatives europees, localitzades totes en àrees rurals i amb la producció artística i cultural com a eix central de la seva activitat, inicien una ronda de visites recíproques.

Les iniciatives participants són: La Chambre d'Eau de Le Favril, regió Nord, França; ZONE de Magione, Umbria, Itàlia; ET4U de Vemb, Jutland, Dinamarca; La Pommerie/Appelboom de Saint Sétiers, Limousin, França; i el Centre d'Art i Natura de Farrera, Pallars Sobirà, Catalunya.

Durant el proper any, una 20ena de persones vinculades a cada organització hauran visitat una d'aquestes iniciatives internacionals amb l'ànim d'aprendre d'altres realitats i maneres de fer. El Centre d'Art i Natura acull la primera de les trobades i posarà l'accent en l'aportació que es pot fer des de la recerca en l'àmbit del desenvolupament, juntament amb la creació artística.

Us convidem a participar-hi!