Esteu aquí

Taller Escriptura i Natura

Tipus:

Status:

Dissabte, 19 Setembre 2015 a Diumenge, 20 Setembre 2015

Curs d'escriptura creativa dirigit i organitzat per Raquel Picolo. El curs, amb una tipologia de taller, es centrarà amb la temàtica de la natura com a subjecte d'escriptura amb tota la seva amplitud. S'aprofitarà l'entorn de Farrera com a recurs amb passejades i observació específica de les darreres floracions i les fructificacions de finals d'estiu (potser bolets?). Es dirigeix a qualsevol públic iniciat en l'escriptura que vulgui aprofundir en aquesta pràctica creativa.

Nota: 
Al CAN tenim allotjament limitat, i oferirem tots els àpats Disposem d' hab. matrimoni i individuals. Per més informació: artinatura@farreracan.cat o bé 973622106
Professor: 
NameWebsite
Raquel Picolo
Timetable: 
Dissabte 19, matí i tarda: de 10h a 13h i de 16 a 20h Diumenge 20, matí: de 10h a 13h, i tarda de 15:30h a 17h
Matrícula: 
120€, públic general 108€, residents al Pallars Sobirà Inscripció i pagament: contacteu directament amb Raquel Picolo (raquelpicolo3@gmail.com) i envieu-li la fitxa d'inscripció!
Materials: 
Digitals: sigui amb llapis o ordinador, sobre paper o pantalla, dits disposats a transmetre emocions, idees, descripcions... Bon calçat i equip per aigua i per sol, per fred i per bonança.