Esteu aquí

Taller de Teatre de Consciència i Educació Emocional

Tipus:

Dissabte, 19 Octubre 2013 a Diumenge, 20 Octubre 2013

Aquesta taller tindrà dues parts, una molt àmplia dedicada al teatre de consciència i una altra més curta d’educació emocional.

El contingut serà l'aprenentatge de les tècniques de representació teatral aplicades al desenvolupament humà o “presa de consciència” del poder individual per regir les nostres vides. El teatre és també una eina que pot estar al servei del desenvolupament humà.

La part d’educació emocional anirà intercalant-se en forma d’explicacions al llarg del taller.

El taller es dirigeix a qualsevol persona adulta interessada en el seu desenvolupament personal, així com en l’educació emocional i el teatre. A més, pot ser d’especial interès
per a persones que es dediquen a treballar amb grups d’infants (com per exemple mestres) o amb grups d’adults.

Per aconseguir l’objectiu principal de connexió amb un mateix s’apropa els participants als registres d’expressivitat corporal i emotiva que proporciona el teatre:

o Potenciar la creativitat
o Desenvolupar la imaginació
o Estimular l’espontaneïtat
o Augmentar la percepció i la sensibilitat
o Procurar l’eliminació dels complexos
o Reforçar l’autonomia i la vàlua personal
o Dotar d’eines per a l’expressió davant de públic

Professor: 
NameWebsiteBio
Pax Dettoni Serrano
Llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració Pública, en Antropologia Social i Cultural, en Ciències Empresarials, Màster en Desenvolupament Rural Sostenible i Màster en Estudis Teatrals. Durant més de 10 anys va dedicar la seva carrera professional a la cooperació internacional per al desenvolupament humà i social. Va viure en Ásia i Amèrica Llatina on va començar a fer ús del teatre com a eina clau per treballar amb grups i realitzar formacions; així mateix n’ha fet ús en les classes que ha impartit sobre cooperació internacional i responsabilitat social empresarial a Europa. Des de fa gairebé tres anys ha donat un gir en la seva professió, i el teatre s'ha convertit en l'eix central del seu treball per al desenvolupament humà i social. En el teatre descobreix un gran poder de transformació (individual i social), i així comença a desenvolupar la seva pròpia visió sota el nom de Teatre de Consciència. Com a autora i directora teatral convida als espectadors a reflexionar sobre ells mateixos, les seves emocions i les relacions amb els altres. Fins ara ha escrit i dirigit sis espectacles teatrals, entre ells l'obra Qui sò jo? en llengua aranesa (traduïda a 5 llengües) que en l'actualitat summa més d'1.800 espectadors. A partir d'aquesta obra ha desenvolupat una eina pedagògica que pot ser usada en grups d'adults i escoles per facilitar l'educació emocional. En l'actualitat acaba d'estrenar la seva última obra de teatre a Barcelona (també en aranès subtitulat) Qui Mane Ací? una obra sobre la llibertat interior. A més, imparteix tallers de teatre de consciència; i d'educació emocional on les tècniques de joc i interpretació teatral es posen al servei del coneixement interior: conèixer les pròpies emocions és el primer pas per a l'empatia i per tant per a l'autèntica solidaritat.
Matrícula: 
- Matrícula: 75€ - Allotjament i manutenció a la carta (esm. 7€; din. 13€; sopar 15€. Habitacions entre 20 i 33€) - Oferta d'allotjament i manutenció des de divendres al vespre (amb sopar) fins el dinar de diumenge, amb iva i matrícula: 200€ - L'ingrés de la matrícula farà efectiva la inscripció! Més informació a artinatura@farreracan.cat o al tel. 973622106