Esteu aquí

Taller de dibuix lisèrgic, presentació final de Joan Pallé (beca Art i Natura 2017)

Date: 
Divendres, Juny 22, 2018 - 17:30 a 20:00

La Beca Art i Natura a la Creació es convoca anualment. El Centre d'Art La Panera de Lleida conjuntament amb el Centre d'Art i Natura de Farrera, patrocinats pel Departament de Cultura, col·laboren des de 2016 a través d'aquesta convocatòria. El 2017 els guanyadors han estat l'artista visual basca, Estíbaliz Sádaba, i l'artista català de les terres de ponent, Joan Pallé.

El proper divendres 22 de juny, en Joan presentarà l'obra en procés encara, fruit de 50 dies d'estada de treball al CAN, per a desenvolupar el projecte "Espai Suficient. De l'experiència natural a la subversió cognitiva". Ho farà de forma participativa a través d'un taller per a acolorir uns pósters de gran format creats per a l'ocasió.

És un acte gratuït i obert a tothom.

 

Els Divendres Creatius és una plataforma al servei de la difusió de projectes, el debat sobre creació i el foment de la cooperació entre creadors! Cada primer divendres de mes a les 19h, el CAN organitza un 'divendres creatiu'. L'objectiu és que artistes i creadors puguin presentar projectes personals, compartir-los i generar debat, diàleg i fins i tot vies de cooperació. ENTRADA LLIURE i oberta a tots els públics.

+ informació

 

“Saó: Arts i Natura a l’Alt Pirineu” és una trobada de creació artística anual que té com a objectiu la realització d’intervencions a la natura des de diferents disciplines en el context de muntanya de l’Alt Pirineu. 

+ Informació