Esteu aquí

Taller de DIBUIX I ENERGIA: eines per a crear i sanar, per Eulàlia Valldosera

Tipus:

Status:

Dilluns, 17 Juliol 2017 a Divendres, 21 Juliol 2017

El taller DIBUIX I ENERGIA: eines per a crear i sanar, va dirigit a artistes i a professionals d’àmbits creatius, a sanadors, i a aquelles persones que vulguin adquirir eines per l’auto-coneixement i l’expressivitat.

Concepte:
es conduirà un treball interior mitjançant eines per a mobilitzar la pròpia energia i la d’aquest lloc, en plena natura, que reflectirem mitjançant el dibuix i el color, en solitari i en col·laboració, per configurar-nos una caixa d’eines que ens permeti copsar la geografia invisible del cos, fractal del tot, i dur a terme un treball evolutiu que re-situi l’art com una eina per a tots.

Nota: 
El Centre d'Art i Natura ofereix allotjament i manutenció als inscrits: habitacions individuals i dobles des de 20€ a 33€ (dobles amb suplement de 12€), amb bany i cuina a compartir. àpats: emorzar a les 9h (7€), dinar a les 14h (13€) i sopar a les 21h (15€). Cal concertar amb temps. Per a reserves: artinatura@farreracan.cat o bé al telèfon 973622106
Professor: 
NameBio
Eulàlia Valldosera, artista conductora del taller
Eulàlia Valldosera té una dilatada trajectòria com artista visual, on investiga la geografia del jo i la seva projecció al cos, la casa, l’altre i el grup humà, en aquest ordre, ampliant les esferes d’un únic tema "el cos de llum que som si tanquem els ulls" diu ella, és a dir, que duu a terme un treball enfocat al desenvolupament de la nostra percepció, perquè és des d’on un mira les coses que possibilita que aquestes canviïn. Començà dibuixant i acabà amb complexes peces audiovisuals i participatives, on la llum i l'ombra amb les que conforma els seus dispositius generen escenaris d’introspecció, instal·lacions i performances, pel·lícules i fotografies. Darrerament el seu treball ha donat un gir i incorpora aquests tallers com una part integrant més de la seva creativitat, enfocada ara a la natura, on ha canviat l’estudi de la llum artificial per la llum solar. També incorpora els seus coneixements místics que proveeix d’una actitud activista, que ella considera necessària per entendre la nostra relació amb el medi que vivim, i una de les claus pel canvi i la sanació. L’any 2007 va començar el seu entrenament en el camí místic andí amb el que ha estructurat i desvetllat la seva capacitat mediúmica que ofereix i aplica al territori de l’art per tal de "re-situar-lo en el lloc que sempre li ha correspost com a nutrient i visualització d’un món on hem vingut a crear".
Timetable: 
Horaris: Dilluns dia 17: de 17h a 20h. Dies 18, 19 i 20: de 10h a 14h i de 16.30 a h 19h. Divendres dia 21: de 10h a 13h amb treball de cloenda col·lectiu. Hi ha la possibilitat de concertar sessions de consulta i sanació individuals: dies 18, 19 i 20, de 9 a 9.45h o de 19.30h a 20.30h
Matrícula: 
El cost de la matrícula és de 140€, i inclou els materials. L'ingrés al compte ES07 2100 0228 4102 0003 9939 confirma la inscripció. Quan feu l'ingrés poseu clarament: Dibuix i energia, i el vostre nom. El curs està limitat a 12 places! En cas de baixa després de la inscripció es retornarà la matrícula fins el dia 9 de juliol, però no més tard!
Materials: 
El CAN proporcionarà el material bàsic de treball, però es recomana que porteu els materials gràfics que conegueu i tingueu, a més d’una estora per a seure a la intempèrie, a banda de la roba i calçat adequats per al clima de Farrera (fresc) i per les possibles sortides de matinada o nocturnes que es concertin durant el curs.