Esteu aquí

Reunió internacional a La Chambre d'Eau

Lluis Llobet

Els dies 3 i 4 de novembre el CAN, a través del seu director, ha participat en una reunió al Nord de França, a La Chambre d'Eau, per a preparar un nou programa per a presentar a Europa Creativa. Treballar des de l'art, la cultura i la tècnica les diverses problemàtiques de l'aigua és la temàtica del projecte sota el títol genèric de LAB'EAU. Les entitats participants són representatives de diversos països europeus i Mèxic. Entre els primers: Dinamarca, Croàcia, Txèquia, Catalunya, Itàlia i França, que lidera el projecte. Ara s'està acabant de redactar i es presentarà a finals de mes.

A banda d'aquest projecte on 4 dels elements participants ja venien del programa Grundtvig, el CAN també forma part d'una altra plataforma per a participar al mateix programa europeu (Europa Creativa) amb altres iniciatives. També liderats per francesos, Maison des Arts Georges Pompidou de Cajarc, aquesta plataforma vol treballar més aviat l'art i la tecnologia: Exoplanet Europe: Science, Technology, Arts and Remoteness. Els participants provenen d'Anglaterra, Polònia, Holanda i Turquia a banda de nosaltres i els francesos.

 

Els Divendres Creatius és una plataforma al servei de la difusió de projectes, el debat sobre creació i el foment de la cooperació entre creadors! Cada primer divendres de mes a les 19h, el CAN organitza un 'divendres creatiu'. L'objectiu és que artistes i creadors puguin presentar projectes personals, compartir-los i generar debat, diàleg i fins i tot vies de cooperació. ENTRADA LLIURE i oberta a tots els públics.

+ informació

 

“Saó: Arts i Natura a l’Alt Pirineu” és una trobada de creació artística anual que té com a objectiu la realització d’intervencions a la natura des de diferents disciplines en el context de muntanya de l’Alt Pirineu. 

+ Informació