Esteu aquí

MONSTERS, alumnes de teatre de Sort dirigits per Miscellaneous Productions (Canadà)

Date: 
Dissabte, Novembre 25, 2017 - 19:00 a 20:00

L'espectacle MONSTERS serà la culminació d'una col·laboració internacional entre la institució d'arts escèniques Miscellaneous Produccions de Vancouver (BC, Canadà) i els alumnes de teatre de l'Institut Hug Roger III de Sort, el dissabte 25 de novembre, a les 7 de la tarda.

A proposta de la directora de la institució americana, Elaine Carol, que va fer una estada de treball al Centre d'Art i Natura de Farrera fa un parell d'anys, des de la residència de treball per a artistes de Farrera vam explicar el projecte a la directora de l'Institut, Mª Rosa Ramoneda, qui ràpidament va entendre la gran oportunitat que representava pels alumnes pallaresos. Així mateix va ser interpretat per la responsable del grup de teatre, Ana Gutiérrez, de manera que l'intercanvi ja s'està executant durant tot aquest novembre. Hi participa una vintena d'alumnes de l'institut i tres joves canadenques, Megan, Tiffany i Sabera, que juntament amb l'Elaine preparen la canalla dues tardes per setmana per tal de concloure l'experiència davant el públic en general.

"Monsters" és una adaptació de la cèlebre novel·la "Frankenstein" (Mary Shelley, 1818) feta per Elaine Carol pensant en joves actors i públic contemporani. L'intercanvi ha tingut l'incentiu afegit de ser també un taller de llengua anglesa ja que és la llengua de les talleristes i ho serà també de la interpretació.