Esteu aquí

Jornades: Art, Natura i Espiritualitat

Tipus:

Divendres, 06 Setembre 2013 a Diumenge, 08 Setembre 2013

La Natura, com a expressió del cosmos i del desplegament de l’essència de la vida manifestada en una infinitat de combinacions, formes i elements, i les múltiples vies i formalitzacions de l’espiritualitat, amb la seva voluntat d’inscriure l’ésser i la consciència humana en una dimensió i realitat més gran, inabastable, transcendent, harmonitzadora i atorgadora de sentit, han estat i són factors i elements estretament vinculats a la inspiració i a la creació artística. El significat del terme Natura, que en llatí es relaciona amb el naixement i el qual troba una extensió en el concepte de “mare natura” com a símbol que té relació amb la vida en el seu sentit més ampli, i l’accepció de la paraula Esperit que remet a l’alè, sinònim de vida, troben en la pràctica artística com acció i efecte de crear, amb una finalitat estètica o comunicativa d’expressió d’idees, símbols, emocions, etc., una estreta, suggerent i fèrtil interrelació. Les Segones Jornades Art, Natura i Espiritualitat de Farrera volen oferir un lloc de trobada i de diàleg amable a totes aquelles persones per les quals l’esmentada tríada forma part de les seves inquietuds i de les seves concepcions i pràctiques creatives. El tema que tractaran és el dels aplecs del Parc Natural de l’Alt Pirineu i la seva àrea d’influència, considerant-ne totes les facetes i dimensions: històriques, socials, musicals, artesanals, paisatgístiques, identitàries, culturals, religioses, espirituals, etc..

Professor: 
Timetable: 
Ponències: a partir de la tarda de divendres (17h) fins al migdia de diumenge (14h). Dissabte al vespre, concert del grup Tornaveus (19:30h) a Sta. Eulàlia d'Alendo. Allotjaments i pensió completa per dos dies: 130 € amb iva inclòs (amb el dinar de divendres +15€)
Matrícula: 
Inscripcions: nievescallado@silene.es , o bé al 675157500 Allotjament i manutencions: artinatura@farreracan.cat , o bé al 973622106