Esteu aquí

Informació general

Català

El CAN disposa de tres espais diferents de residència: l’Estudi, Casa Ramon i l’annex de La Bastida. L'Estudi és l'antic apartament del mestre de quan a Farrera hi havia escola (es va tancar el 1964), rehabilitat el 1994. Casa Ramon és una antiga casa familiar que conserva l'estructura tradicional amb trebols de fusta. L'annex de La Bastida és l'únic espai de nova planta (edificat sobre les runes d'un antic paller). Els espais residencials estan equipats amb tot el parament domèstic. Disposen de cuina i bany, a compartir tant a La Bastida com a Casa Ramon. Hi ha una màquina de rentar col·lectiva amb sabó i suavitzant (3€/rentada). Totes les habitacions compten amb taula de treball i gaudeixen de bona llum natural i vistes magnífiques al paisatge de Farrera.

 

Els Divendres Creatius és una plataforma al servei de la difusió de projectes, el debat sobre creació i el foment de la cooperació entre creadors! Cada primer divendres de mes a les 19h, el CAN organitza un 'divendres creatiu'. L'objectiu és que artistes i creadors puguin presentar projectes personals, compartir-los i generar debat, diàleg i fins i tot vies de cooperació. ENTRADA LLIURE i oberta a tots els públics.

+ informació

 

“Saó: Arts i Natura a l’Alt Pirineu” és una trobada de creació artística anual que té com a objectiu la realització d’intervencions a la natura des de diferents disciplines en el context de muntanya de l’Alt Pirineu. 

+ Informació