Esteu aquí

HIVERNA A FARRERA! fins l'1 de març estades setmanals a 200€!

Date: 
Dilluns, Gener 13, 2020 - 12:30 a Diumenge, Març 1, 2020 - 12:30

Benvolguts i benvolgudes,

Enguany el CAN ha decidit no tancar els mesos de gener i febrer i obrir una nova línia de residències anomenada: "Hiverna a Farrera". Aquesta nova línia suposa un 20% de descompte sobre els preus per a 2020. Proposem estades setmanals de dilluns a diumenge per 200€ nets.

Els residents s'allotjarant a les 3 habitacions de l'espai de residència de la Bastida, amb dues d'individuals i una de doble (per a una parella el preu de dilluns a diumenge serà de 300€), amb cuina i bany a compartir.

Recomanem que es vingui amb bona roba d'abric i sobretot ben calçats; que s'arribi amb tot els menjar de la setmana per no haver de tocar el cotxe i que no s'oblidin cadenes per si de cas. ECAN no oferirà cap servei de manutenció però hi haurà suport tècnic per a facilitar el desenvolupament dels projectes de treball.

Si veniu amb transport públic (bus fins a Llavorsí), heu de saber que hi ha supermercat a Llavorsí i que heu de demanar servei de taxi per acabar de pujar a Farrera (Josep Maria: 609357926).

D'aquesta manera el Centre d'Art i Natura s'obre a nous públics, amb els que espera compartir el paisatge, el temps i el silenci propis de Farrera, i potser la neu.

En la sol·licitud, cal enviar un Currículum Vitae breu (si és la primera vegada que veniu al CAN), una descripció del projecte de treball (màxim 500 caràcters), i la setmana preferida a programacio@farreracan.cat