Esteu aquí

HIVERNA A FARRERA! fins l'1 de març estades setmanals a 200€!

Date: 
Dilluns, Gener 13, 2020 - 10:00 a Diumenge, Març 1, 2020 - 12:00

Benvolguts i benvolgudes,

Enguany el CAN ha decidit no tancar els mesos de gener i febrer per obrir una nova línia de residències anomenada: "Hiverna a Farrera". Aquesta nova línia suposa un 20% de descompte sobre els preus per a 2020, i només contempla el suport tècnic que un pugui necessitar per a treballa, sense serveis de manutenció, però amb l'ús de la cuina com sempre.

Recomanem als usuaris estades setmanals, de dilluns a diumenge, al cost net de 200€. L'ideal és arribar el dilluns amb el carregament de menjar necessari per a la setmana per tal de no haver de tocar el cotxe per a res. Per a l'època, cal dur bona roba d'abric i sobretot bon calçat (botes de muntanya), i cadenes al cotxe per si de cas. Si veniu en transport públic, a Llavorsí teniu supermercat i el taxi que us pot pujar (Josep Maria: 609357926).

D'aquesta manera el Centre d'Art i Natura s'obre a nous públics, amb els que espera compartir el paisatge, el temps i el silenci propis de Farrera, i potser la neu.

Recordem que cal enviar un Currículum Vitae breu, una descripció del projecte de treball (màxim 500 caràcters), i la setmana preferida a programacio@farreracan.cat