Esteu aquí

GRAVAT, PAISATGE I ESPONTANEÏTAT, internacional, per Danielle Creenaune

Tipus:

Status:

Dilluns, 23 Juliol 2018 a Divendres, 27 Juliol 2018

En gravat disposem de moltes tècniques innovadores i durant aquest curs s'explora l'aprenentatge en algunes d'aquestes tècniques. Inspirant-nos amb el paisatge únic de Farrera, aprofitarem aquest lloc tan especial per a aprendre i transmetre idees de manera natural i espontània a través del gravat. El curs va destinat a persones creatives, amb o sense coneixements previs, i molt especialment a artistes plàstics i visuals motivats per a conèixer noves tècniques d'estampació.

El curs proporcionarà a l'alumne una introducció a les tècniques de gravat incloent:
- el monotip - mètodes de traç, additiu, substractiu, stencil i aquarel·la (novetat d'enguany)
- tècniques additives - colo grafia i carborundum

També s'aprendrà en:
- el paper, els materials i les eines
- l'ús de materials no-tòxics amb tintes basades en l'aigua
- l'estampació a mà i amb premsa (tòcul)
- edició de petit format, registre i conservació d'obra gràfica

Nota: 
Es recorda que al CAN hi ha allotjament limitat. Habitacions de 20 a 33€. Cal reservar amb temps. Els dies de curs s'ofereixen tots els àpats: esmorzar a 7€, dinar a 13€ i sopar a 15€. Als espais de residència hi ha cuina a compartir. Abans del curs caldrà fer la reserva d'àpats.
Professor: 
NameWebsiteBio
Danielle Creenaune
Artista nascuda a Autràlia, Danielle Creenaune es llicencià en Art l'any 1997 a la University of New South Wales (Sidney, Austràlia), obtenint també un Màster per la mateixa universitat. Ha viscut fora del seu país els darrers 16 anys, passant-ne uns quants a Londres fins que va arribar a Barcelona el 2006. a través dels anys ha fet estades en residència al CAN de Farrera, a Valparaiso (Almeria), a Irlanda i ha aprofundit el seu interès amb la litografia. cosa que la va dur a participar en un taller al Tamarind Institute (EEUU). Els seus treballs han rebut premis internacionals i s'exhibeixen en diverses col·leccions, entre d'altres a la National Gallery d'Austràlia.
Timetable: 
Dilluns a les 18h. (a partir de les 16h qui s'hagi d'allotjar al CAN). Resta de dies matins de 10 a 13:30 i tardes de 16 a 19:00. Divendres s'acaba a les 14h. Llengua d'ús: català, castellà i anglès, indistintament.
Matrícula: 
El cost de la matrícula és de 180€ que inclouen tots els materials necessaris. L'ingrés de la matrícula farà efectiva la inscripció. CC dels Amics del Centre d'Art i Natura: ES07 2100 0228 4102 0003 9939
Materials: 
Cal portar: davantal, guants de goma per a netejar, material propis per a dibuixar (llibreta/paper/llàpis). No es obligatori però es poden dur: brotxes pròpies i textures fines com ara teles, fulles seques per a utilitzar a l'hora de fer monotip.