Esteu aquí

FESTA DE LO CIRERAL 2019!

Status:

Dissabte, 11 Maig 2019 a Diumenge, 12 Maig 2019

La Festa de lo Cireral és la trobada anual de l'associació d'Amics del Centre d'Art i Natura de farrera, l'entitat gestora del CAN. És una celebració de la primavera que té la voluntat de coincidir amb la floració dels cirerers de la vall (amb no gaire punteria!). 

Enguany la festa ha convidat a tres creadors de l'associació: dues escriptores que coincideixen a escriure sobre memòria, Marta Marin-Dómine i Teresa Ibars, i a un músic percussionista, Arnau Obiols. Les escriptores, tot conversant ens presentaran els seus respectius llibres, "Fugir era el més bell que teniem" de l'autora barcelonina que resideix a Toronto, Canadà, i "Atles de l'oblit" de l'arxivera lleidatana nascuda a Aitona. 

El jove músic alturgellenc ens presentarà el seu recent treball. "Tost", encara calent, que de fet aprofitarà l'esdeveniment de Farrera per a començar-lo a rodar. 

Serà un honor per a tots i totes tenir tan de talent en escena i fer que creació literània i musical ressònin juntes a Farrera!!

Programa:

-dissabte 11,

    * a les 18:30h trobada dels socis i presentació de Marta Marín-Dómine i de Teresa Ibars de "Fugir era el més bell que teniem" i "Atles de l'oblit". Hi haurà els llibres a la venda!

    * a les 20:30h, sopar de l'entitat (recordeu de fer la reserva!)

    * a les 22:15h, concert a St. Roc d'Arnau Obiols amb presentació de TOST. Serà a "taquilla inversa" i tot el que es recapti serà en suport del Centre d'Art i Natura!

- diumenge 12,

    * a les 11h, presentació d'Olga Olivera-Tabeni del seu treball "Una florista desobedient", artista resident guanyadora Beca Art i Natura a la Creació 2018

    * a les 12h, ruta literària per Farrera (fins a Alendo)

    * dinar de comiat a les 14h (recordeu de fer la reserva!)

Professor: 
Timetable: 
Malgrat que el CAN ja està ple, si voleu pujar ens ho comuniqueu i anirem trobant solucions per a l'allotjament. Tant pel sopar com pel dinar us preguem que els reserveu, sigui a través del correu-e (artinatura@farreracan.cat), sigui a través del telèfon 973622106. El preu del sopar és de 18€ i el del dinar de 16€. Menús creatius i saludables!