Esteu aquí

Exposició a ASM: PIRINEUS: ART I ECOLOGIA AL SXXI

Sense definir

El proper dimarts 16 de juliol, a les 19h de la tarda, s'inaugura l'exposició PIRINEUS: ART I ECOLOGIA AL SXXI a Arts Santa Mònica de Barcelona (Rambla Santa Mònica). Aquesta és la segona tanda de treballs artístics que es presenten a l'ASM (l'anterior el març de 2011) del mateix programa euroregional (Pirineus-Mediterrània). La mostra es podrà veure a l'ASM fins el 28 de juliol.

Aquesta vegada els artistes premiats han estat: de Migdia-pirineus Océane Moussé i Jean-Christophe Polien, del Llenguadoc-Rosselló Séverine Peron i Philippe Domergue, i de Catalunya Quèlic Berga i Vicens Casassas. Els seminaris científics que han emmarcat les posteriors estades de treball a Caza d'Oro (Mas d'Azil, Arieja), al CIEM "les Isards" (Pi de Conflent) i al Centre d'Art i Natura de Farrera (Pallars Sobirà), han estat "Carrefour Climat", organitzat per Caza d'Oro, i "Les fôrets à l'épreuve du changement climatique", organitzat pel CIEM.

Durant les estades en residència els artistes van poder desenvolupar els seu projectes creatius que ara es presenten, conseqüència dels conceptes, metodologies i idees exposades durant els seminaris. Concebut pel Centre d'Art i Natura de Farrera, aquest projecte Euroregional "Pirineus: Art i Ecologia al sXXI" es va iniciar l'any 2009 amb el seminari "Evolució del paisatge, Canvi climàtic i Art" que fou introduït per l'eminent ecòleg, Jaume Terrades, i coordinat pel també ecòleg, Paco Lloret.