Esteu aquí

"Esperit i fang" nou llibre del Seminari de Traducció Poètica de farrera

Categoria:

Lluis Llobet

Presentació del nou llibre de poesia, "Esperit i fang", resultat del 23è Seminari de traducció poètica del Rus al Català, celebrat a Farrera el novembre de 2014. Els autors russos convidats foren Maxim Amelin i Irina Iermakova.
Dimecres 16 de desembre, a les 19h, a la Sala Sarsanedas de la ILC, C/ Mallorca 272, 1a Planta, es presentarà aquesta nova publicació de la Institució de les Lletres catalanes. L'edició ha anat a cura de Núria Busquet i de Ricard San Vicente. Si voleu escoltar un recital poètic o fer una tertúlia al voltant de la poesia i el que representen aquests seminaris, no us ho perdeu!! A més, els poetes catalans Anna Gual i Jaume C. Pons Alorda acaben d'arribar de l'estepa russa, de Konstantinovo, on a través del mateix procediment dels S.T.P. de Farrera, han estat traduïts al rus.
Més informació sobre l'acte "Farrera i Konstantínovo: seminaris de traducció poètica" a la web de la ILC: http://www.lletrescatalanes.cat/ca/seminari-de-traduccio-de-farrera-c/it...

 

Els Divendres Creatius és una plataforma al servei de la difusió de projectes, el debat sobre creació i el foment de la cooperació entre creadors! Cada primer divendres de mes a les 19h, el CAN organitza un 'divendres creatiu'. L'objectiu és que artistes i creadors puguin presentar projectes personals, compartir-los i generar debat, diàleg i fins i tot vies de cooperació. ENTRADA LLIURE i oberta a tots els públics.

+ informació

 

“Saó: Arts i Natura a l’Alt Pirineu” és una trobada de creació artística anual que té com a objectiu la realització d’intervencions a la natura des de diferents disciplines en el context de muntanya de l’Alt Pirineu. 

+ Informació