Esteu aquí

Divendres Creatius: Arnau Obiols, músic i percussionista

Date: 
Divendres, Octubre 3, 2014 - 19:00 a 20:30

El divendres 3 d'octubre és el torn de presentació del músic i percussionista alt pirinenc, Arnau Obiols. Nascut a la Seu d’Urgell, ha estudiat música al Taller de Músics de Barcelona, magisteri musical a la UB (Universitat de Barcelona) i és llicenciat en l’especialitat de bateria jazz a l’ESMUC (Escola superior de música de Catalunya).

Ha participat com a bateria en diversos projectes de jazz, fusió, músiques tradicionals i altres estils amb els quals ha tocat en festivals com la Setmana del Jazz d’Escaldes, les festes de Gràcia, les festes de la Mercè, el Tradicionàrius… o en sales com el Harlem Jazz Club de Barcelona, el Jamboree, la Nova Jazz Cava de Terrassa, el TNC o l’Auditori de Barcelona.

Actualment participa en diferents projectes musicals, sobretot en el terreny del jazz, com l’Andorra Big Band, Virage Quartet o Pol Omedes Trio entre d’altres, i lidera el seu propi quartet, com a bateria i arranjador, en que fusiona la cançó tradicional del Pirineu amb el llenguatge del jazz i que han estat finalistes del reconegut concurs Sons de la Mediterrània.