Esteu aquí

Dibuix, Energia i Entitats de la Natura, amb Eulàlia Valldosera

Tipus:

Status:

Dilluns, 22 Juliol 2019 a Divendres, 26 Juliol 2019

Dirigit a artistes i a professionals d’àmbits creatius, a sanadors, i a aquelles persones que vulguin adquirir eines per l’autoconeixement i l’expressivitat

Concepte:

amb la pràctica de la la línia, el color i la geometria entesos com a eines cognitives, aprendrem a augmentar la nostra capacitat de visió i a mobilitzar la pròpia energia i la d'aquest lloc en plena natura. Ho reflectirem mitjançant el dibuix i el color, en solitari i en col"laboració, per copsar la geografia invisible del cos entès com a fractal del tot, un treball evolutiu que resitua l'art com una eina al servei del comú.

Enguany posarem l'èmfasi al treball amb les entitats de la natura per a promoure l'auto-sanació i la guia interna, i fer créixer la creativitat i la intuició.

Nota: 
El Centre d'Art i Natura ofereix allotjament i manutenció als inscrits: habitacions individuals i dobles des de 20€ a 35€ (dobles amb suplement de 12€), amb bany i cuina a compartir. Àpats: esmorzar a les 9h (7€), dinar a les 14h (13€) i sopar a les 20:30h (15€). Cal concertar amb temps. Per a reserves: artinatura@farreracan.cat o bé al telèfon 973622106 (als preus cal afegir el 10% d'IVA).
Professor: 
NameBio
Eulàlia Valldosera, artista conductora del taller
Eulàlia Valldosera té una dilatada trajectòria com artista visual, on investiga la geografia del jo i la seva projecció al cos, la casa, l’altre i el grup humà, en aquest ordre, ampliant les esferes d’un únic tema "el cos de llum que som si tanquem els ulls" diu ella, és a dir, que duu a terme un treball enfocat al desenvolupament de la nostra percepció, perquè és des d’on un mira les coses que possibilita que aquestes canviïn. Començà dibuixant i acabà amb complexes peces audiovisuals i participatives, on la llum i l'ombra amb les que conforma els seus dispositius generen escenaris d’introspecció, instal·lacions i performances, pel·lícules i fotografies. Darrerament el seu treball ha donat un gir i incorpora aquests tallers com una part integrant més de la seva creativitat, enfocada ara a la natura, on ha canviat l’estudi de la llum artificial per la llum solar. També incorpora els seus coneixements místics que proveeix d’una actitud activista, que ella considera necessària per entendre la nostra relació amb el medi que vivim, i una de les claus pel canvi i la sanació. L’any 2007 va començar el seu entrenament en el camí místic andí amb el que ha estructurat i desvetllat la seva capacitat mediúmica que ofereix i aplica al territori de l’art per tal de "re-situar-lo en el lloc que sempre li ha correspost com a nutrient i visualització d’un món on hem vingut a crear".
Timetable: 
Horaris: Dilluns dia 22: de 17h a 20h. Dies 23 i 25: de 10h a 14h i de 16.30 a h 19h. Dimecres 24 de 10h a 14h. Divendres dia 26: de 10h a 13h amb treball de cloenda col·lectiu.
Matrícula: 
El cost de la matrícula és de 210€. L'ingrés al compte ES07 2100 0228 4102 0003 9939 confirma la inscripció. Quan feu l'ingrés poseu clarament: Dibuix i energia, i el vostre nom. El curs està limitat a 12 places! En cas de baixa després de la inscripció es retornarà el 80% de la matrícula fins el dia 14 de juliol, però no més tard!
Materials: 
El CAN proporcionarà el paper, però el participant ha de dur les seves eines de dibuix (l'artista contactarà amb vosaltres i concretarà els materials) a més d’una estora per a seure a la intempèrie. També roba i calçat adequats per al clima de Farrera (fresc al vespre, i calorós al migdia) i per les possibles sortides de matinada o nocturnes que es concertin durant el curs.