Esteu aquí

Curs Internacional de Gravat, Paisatge i Espontaneïtat

Pestanyes primàries

Tipus:

Status:

Dilluns, 30 Juny 2014 a Divendres, 04 Juliol 2014

Curs dirigit a persones creatives amb o sense coneixements previs. Especialment interessant per a artistes plàstics i visuals amb ganes de conèixer noves tècniques d'estampació. En gravat es disposen de moltes tècniques innovadores i durant el curs s'explorarà l'aprenentage amb algunes d'elles. Inspirats amb el paisatge singular de Farrera, s'aprofitaran els recursos del lloc per aprendre a transmetre idees de manera natural i espontània a través del gravat. Durant el curs s'utilitzaran diferents llengües en funció del grup: català, castellà i anglès.

Nota: 
Allotjament: si es necessita, cal fer la reserva amb anticipació. Les habitacions van de 20€ a 33€. Així mateix pels àpats també caldrà fer la reserva almenys el dia abans:: esmorzar 7€, dinar 13€, sopar 15€.
Professor: 
NameBio
Danielle Creenaune
Nascuda a Austràlia el 1974, va completar una llicenciatura i un màster en art al College of Fine Arts de la Universitat de New South Wales, Sydney, el 1997. Des de llavors ha viscut a l'estranger durant 12 anys i actualment viu i treballa a Barcelona, on té el seu taller de gravat. La seva obra es pot veure en col·leccions internacionals, inclosa la Galeria Nacional d'Austràlia (o la del Centre d'Art i Natura, on va residir el 2000) i ha guanyat premis com el Julian Trevelyan del Regne Unit o el Mini Print Internacional de Cadaqués. El 2011 va exposar al International Print Biennal of Newcastle (Regne Unit) i a la Biennale Internationale d´Estampe Contemporaine de Trois-Rivières, Québec, Canadà. “La meva obra reflexa paisatges híbrids que són heretats i imaginaris. En tant que paisatges meus també són reals, fruit d'una fusió entre els actuals paisatges europeus i els paisatges australians del meu passat. M’interessa el que transmet el paisatge a l’individu pel que fa a memòria, connexió privada i sentiment d’arrelament.” Editar
Timetable: 
Inici dilluns a les 18h (a partir de les 17h, allotjament a les instal·lacions del CAN si és el cas). Dimarts, dimecres i dijous: matins de 10h a 13:30h, tardes de 16h a 19:30h. Final divendres a les 13:30h (dinar de comiat). Esmorzar a les 9h; dinar a les 14h; sopar a les 21h.
Matrícula: 
140€ (socis 126€) L'ingrés farà efectiva la inscripció: Caixabanc 2100 0228 41 0200039939, si us plau poseu clarament el vostre nom i "curs de gravat".
Materials: 
Davantal, material per a dibuixar a l'aire lliure tipus: llibreta, paper, llapis diversos... carpeta o cartró doblegat (màx 50 x 70 cm) per emportar els gravats al final del curs. Qui vulgui pot portar brotxes i textures fines com ara teles, fulles seques...