Esteu aquí

CLOWnMUNICA'T: curs de comunicació a través del Clown

Tipus:

Status:

Dilluns, 13 Juliol 2015 a Divendres, 17 Juliol 2015

El Gran Mestre del Clown, CLARET PAPIOL, però també actor i pedagog, conduirà aquesta nova oferta formativa del Centre d'Art i Natura. A cavall de les tècniques de comunicació i d'auto-coneixement, el CLOWN també és una actitud i una mirada irònica sobre nosaltres mateixos i el món que ens envolta. Aquest curs es dirigeix a les persones adultes que vulguin, amb l'excusa de fer el pallasso, conèixer-se millor, aprendre a percebre l'altre i els altres, i a escoltar com a millor base per a l'estratègia comunicativa.

Aquest curs, en funció dels participants, utilitzarà indistintament català, castellà i francès.

Nota: 
Si necessiteu allotjar-vos al Centre d'Art i Natura haureu de fer la reserva tot concretant l'allotjament: habitacions de 20 a 33€. I si us convé algun àpat també l'heu de concretar amb anticipació (uns dies abans): esmorzar 7€, dinar 13€ i sopar 15€.
Professor: 
NameWebsite
Claret Papiol
Timetable: 
Inici dilluns a les 18h Dimarts, dimecres i dijous: matins de 10h a 13:30h, tardes de 16h a 19:30h. I divendres de 10h a 13:30h. Àpats: esm. a les 9h; dinar a les 14h; sopar a les 21h
Matrícula: 
Cost de la inscripció: 100€ (socis 90€). L'ingrés farà efectiva la inscripció: Caixabanc 2100 0228 41 0200039939, posa clarament Nom i Cognom i "Clownmunica't".
Materials: 
Cal portar roba còmode, per a poder bellugar-se amb comoditat. Roba per a disfressar-se i complements, accessoris (barrets, sabates, maletes, paraigües ...) tot allò que us sembli oportú per a composar personatges curiosos.

 

Els Divendres Creatius és una plataforma al servei de la difusió de projectes, el debat sobre creació i el foment de la cooperació entre creadors! Cada primer divendres de mes a les 19h, el CAN organitza un 'divendres creatiu'. L'objectiu és que artistes i creadors puguin presentar projectes personals, compartir-los i generar debat, diàleg i fins i tot vies de cooperació. ENTRADA LLIURE i oberta a tots els públics.

+ informació

 

“Saó: Arts i Natura a l’Alt Pirineu” és una trobada de creació artística anual que té com a objectiu la realització d’intervencions a la natura des de diferents disciplines en el context de muntanya de l’Alt Pirineu. 

+ Informació