Esteu aquí

CLICK INTO NATURE, fotografia amb Jordi Oliver i Tati Finchi

Tipus:

Status:

Dijous, 22 Juny 2017 a Diumenge, 25 Juny 2017

Aquest taller es dirigeix a un públic adult i amant de la fotografia sense fronteres. És una nova edició de "Click into Nature", que condueixen el fotògraf social, Jordi Oliver i la performer, Tati Finchi. Aquesta nova edició del taller arriba en un format diferent perquè per primer cop unim la fotografia, les tradicions, l´art i la natura.

Des del dijous 22 de juny fins el diumenge 25 us esperen moltes activitats diverses que fotografiarem i gaudirem durant uns dies de Sant Joan MOLT diferents.

Les Tradicions: l'encesa i baixada de falles és una festa que se celebra a Alins (Vallferrera) el 23 de juny, per la revetlla de Sant Joan, coincidint amb la Festa Major del poble. Forma part d'una tradició molt antiga, d'origen pagà, que abasta un territori de muntanya que va de l'alt Pallars a la Vall d'Aran, passant per l'Alta Ribagorça i alguns pobles de l'Aragó i d'Andorra. Recentment la Festa de les Falles ha estat reconeguda com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per part de la Unesco. A Alins aquesta festa es va recuperar fa un parell de dècades, després d’una època en que es va deixar de practicar. Poques poblacions de muntanya l'han celebrat ininterrompudament, com és el cas d'Isil o Durro.

L´art: el tastarem gràcies al festival MUDA Pirineus, de Burg. Música, dansa, bons aliments i natura són els ingredients essencials d'aquest petit Festival de la Coma de Burg, que ja compte amb unes quantes edicions a més de les de l'embrió inicial, el Petit Burg Festival. El Festival MUDA Pirineus és una festa de l’expressió artística. Una oportunitat per gaudir d’actuacions en viu tant de bandes ja consolidades com d' artistes que s’estan fent camí en el món de la música i la dansa.

Aquest taller esta realitzat amb la col·laboració del Centre d´Art i Natura, el Festival Muda Pirineu i el'Ajuntament d´Alins.

Professor: 
NameWebsiteBio
Jordi Oliver
Tota la informació a la seva web: http://www.jordioliver.com/
Timetable: 
Dijous 22: 19 a 20h, arribada i allotjament 20h Presentació del taller 21h sopar Divendres 23: 9h esmorzar 10:30h sortida al Pla de Boet 13:30h Picnic al Pla d'Arcalís 17h tornada al CAN, descans i edició 19:30h cap a Alins (20 min) Viure la festa + documentar-la + sopar Tornada al CAN Dissabte 24: 9 h esmorzar 10:30h cap a Burg al MUDA Festival 14h dinar al MUDA Fest. Tornada a Farrera, descans i edició 17:30h cap a Burg a peu (1,3 Km) 21h, sopar popular a Burg Tornada al CAN Diumenge 25: 9:30h, esmorzar matí d'edició, selecció i muntatge de fotos Recollir les coses per no tornar a Farrera 14:30h, dinar al MUDA Fest. 15:30h, presentació de fotografies en la cloenda del festival. 18h: Goodbye Pirineus!!
Matrícula: 
Preu: 295€ Inclou: matrícula Taller +3 nits +3 esmorzars,+ 1 sopar+1 pícnic +1 dinar No inclou; Transport+sopar Divendres+ sopar dissabte al Muda festival (tenen bocatas!) Per inscripcions i pagaments: Jordi Oliver: 675708068 i Tati Finchi: + 32 499345544