Esteu aquí

Click in to the Nature! amb Jordi Oliver

Tipus:

Status:

Divendres, 04 Març 2016 a Diumenge, 06 Març 2016

Curs/taller de fotografia conduit per Jordi Oliver (més avall la seva web). Cada estació de l'any té les seves característiques de llum i de colors, cada estació el seu paisatge. El Jordi ensenya a mirar, a observar, a transvestir, a crear... la realitat és allà i no marxa, només es transforma lentament o ràpida. L'ull, la sensibilitat i tots els sentits són els que treballen.

Per a més informació: http://www.jordioliver.com/portfolio/4-5-6-marc-click-into-nature-hivern/
Si vols connectar-hi directament: jordi@jordioliver.com

Professor: 
NameWebsite
Jordi Oliver
Matrícula: 
Les inscripcions es fan directament amb el Jordi Oliver. El cost de l'estada i el curs de divendres al vespre fins al diumenge al migdia (sense el dinar) és de 230€.
Materials: 
Roba i calçat per neu i fred. Càmera analògica i/o digital.

 

Els Divendres Creatius és una plataforma al servei de la difusió de projectes, el debat sobre creació i el foment de la cooperació entre creadors! Cada primer divendres de mes a les 19h, el CAN organitza un 'divendres creatiu'. L'objectiu és que artistes i creadors puguin presentar projectes personals, compartir-los i generar debat, diàleg i fins i tot vies de cooperació. ENTRADA LLIURE i oberta a tots els públics.

+ informació

 

“Saó: Arts i Natura a l’Alt Pirineu” és una trobada de creació artística anual que té com a objectiu la realització d’intervencions a la natura des de diferents disciplines en el context de muntanya de l’Alt Pirineu. 

+ Informació