Esteu aquí

Cicle Audiovisual de Farrera: Ciència i Il·lustració, amb Carles Puche

Date: 
Dimecres, Agost 30, 2017 - 22:00 a 23:30

Darrera sessió del Cicle Audiovisual de Farrera 2017: aprofitant la 12ena edició del Curs d'Il·lustració, Científica el professor i ànima del curs Carles Puche, ens presentarà tres curts-metratges. El primer és sobre una figura fonamental en l'estudi de les cèl·lules, la botànica nord-americana Lynn Margulis (Chicago 1938-2011) amb "In the search of truth" (10'), que ens introduirà els dos següents de la vetllada.

El segon curt serà sobre l'artista i il·lustradora d'origen jueu i nascuda a París, Suzanne Davit (1897- Barcelona 1973), que de ben jove es traslladà a Barcelona i va començar a col·laborar amb els millors botànics del país. El curt es titula: Una il·lustradora de l'Institut Botànic" (12' 21").

El darrer curt, gairebé mig-metratge, serà sobre Eugeni Sierra, botànic, il·lustrador i professor de català que va intervenir en nombroses campanyes de recol·lecció a Catalunya, Aragó i València amb els botànics Pius Font i Quer i Antoni de Bolòs i Vayreda. El documental "Botànica Íntima" té una durada de 26' i 53".